Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg a nagymamám...

Hogyan kérjem meg a nagymamám hogy vegyen nekem új telefont?

Figyelt kérdés
Szóval a mostani telefonom helyett szeretnék egy iPhone xs-et vagy egy iPhone 11-et mivel a mostani nagyon össze van karcolódva és nem tetszik és elég lassú meg még van pár dolog ami miatt le kéne cserélni, na mindegy. Szóval a lényeg hogy a nagymamám (60 éves) nagyon kedves velem mert ő vette az első telefonomat, vett nekem sok ruhát szóval ő szokott venni nekem dolgokat ha a szüleim például nem engedik meg vagy csak nem akarják megvenni. Szeretnék kérni tőle ugye egy új telót de nem tudom hogyan kérjek tőle.

2020. dec. 30. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Ne húzd le több százezerrel a nagymamádat. Beteg, ha valaki ilyet csinál, akkor is, ha gyerek vagy.
2020. dec. 30. 19:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem kértem ilyen kommenteket, nem ismered őt se és engem se, nem tudsz rólunk semmit szóval addig amíg nem tudsz semmit ne konmentelj.
2020. dec. 30. 20:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szépen
2020. dec. 30. 20:13
 4/13 A kérdező kommentje:

De úgy értettem hogy hogyan nem lenne "ciki" mert ha most azt írom vagy mondom neki hogy

"Szia, szeretnék egy új telefont mert a mostani szar"

Akkor ez elég ciki vagy na remélem érti ezt valaki

2020. dec. 30. 20:17
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Imagine asking a retired old grandma for several hundreds of forints, and for nothing else, just for a fukin Iphone.
2020. dec. 30. 21:31
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Idiótasághoz csak idióta "konmenteket" fogsz kapni. Egy valamire való nagyszülő elsápad, ha ilyen drága dolgot kér tőle az unoka. Majd akkor kérj pénz tőle, ha baleseted volt, vagy nagyon komoly tartozásod lesz.
2020. dec. 30. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy miért a legújabb iPhone kell. Az egyik legdrágább telefon a piacon, de sokak szerint mégsem a legjobb. Értem én, hogy ezzel lehet jól menőzni, de ne nyúlj már le ennyi pénzt a nagymamádtól feleslegesen. Meg amúgy most volt karácsony, kérhetted volna ajándékként. Maximum arra tudok gondolni, hogy várd meg a szülinapodat vele (remélem, nem mostanában volt), bár én akkor sem mernék ilyen drága telefont (vagy igazából bármit) kérni senkitől.
2020. dec. 31. 01:45
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

"several hundreds" - of thousands...

Elégedj meg a mostanival, vagy dolgozz meg az iPhone-ért. Ne kérj semmit a nagymamádtól akkor sem, ha gazdag, hacsak nem ő ajánlja fel, bár kétlem, hogy tudná, mennyibe kerül egy iPhone 11.

2020. dec. 31. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7. vagyok

De egyébként tényleg, hány éves vagy? Mármint nem tudsz dolgozni már valamit, hogy beszállj az árába, ha mindenképpen iPhone-t akarsz? Vagy ha nem is vagy hozzá elég idős, gondolom szoktál pénzt kapni. Ajánld fel, hogy egy részét te fizeted. Csak mert a "nem tetszik" elég rossz indok arra, hogy kiadjon a nagymamád többszázezer forintot. Nem szeretek mások zsebében turkálni, de feltételezem, hogy neki sem egymillió a havi nyugdíja/fizetése.

2020. dec. 31. 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Alább kell adni az igényeidből. IPhone SE 2020 nem lenne jó neked? Az mégiscsak olcsóbb, de azért nem egy régi iPhone.
2021. jan. 1. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!