Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek nagymam...

Milyen telefont vegyek nagymamámnak?

Figyelt kérdés

Nagyon maximum 35 ezer Ft lenne az, amit rá tudnék költeni. Legfontosabb szempont, hogy az akksija bírja sokáig, illetve hogy beleférjen a kezébe. Okostelefont szeretnék, most is az van neki.

Xiaomi Redmi 7A-val szemezgetek. Ha esetleg erről a telefonról tudtok véleményt, vagy esetleg van jobb ötletetek, akkor azt nagyon megköszönöm! :)

2019. aug. 12. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az jó telefon.
2019. aug. 12. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a telefon jó lesz. :) Tökéletesen megéri az árát, szóval nyugodtan vedd meg.
2019. aug. 12. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Az teljesen jó.

Én redmi 7-et vettem mamámnak pár hete. Az fizikailag nagyobb, és neki jobban tetszett az.

De 7A is teljesen megfelel, az is elég nagy szerintem, 4000-es akksi is brutáljól bírja.

Én kínából rendeltem üvegfóliát és tokot.

Tokból érdemes olyat, ami kicsit a kijelző pereme fölé lóg, jobban védi.

2019. aug. 12. 12:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! :)
2019. aug. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!