Milyen telefont vegyek nagymamámnak?
Figyelt kérdés
Nagyon maximum 35 ezer Ft lenne az, amit rá tudnék költeni. Legfontosabb szempont, hogy az akksija bírja sokáig, illetve hogy beleférjen a kezébe. Okostelefont szeretnék, most is az van neki.
Xiaomi Redmi 7A-val szemezgetek. Ha esetleg erről a telefonról tudtok véleményt, vagy esetleg van jobb ötletetek, akkor azt nagyon megköszönöm! :)
2019. aug. 12. 11:36
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez a telefon jó lesz. :) Tökéletesen megéri az árát, szóval nyugodtan vedd meg.
3/4 anonim válasza:
Az teljesen jó.
Én redmi 7-et vettem mamámnak pár hete. Az fizikailag nagyobb, és neki jobban tetszett az.
De 7A is teljesen megfelel, az is elég nagy szerintem, 4000-es akksi is brutáljól bírja.
Én kínából rendeltem üvegfóliát és tokot.
Tokból érdemes olyat, ami kicsit a kijelző pereme fölé lóg, jobban védi.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! :)
2019. aug. 12. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!