Mit tennél az én helyemben?
Figyelt kérdés
Az az egész történet ,hogy általánosba járok és az anyukám is itt dolgozik. Én pedig jó tanuló vagyok és a többiek mondják ,hogy a nyalisok 5 öst kapnak mindenre. De ők nem is szoktak tanulni semmire de akkor kellene a segitségem amikor dolgozat van. A szemembe meg nem mondták hogy én rám gondolnak de szerintem csak nem merik mondani de onnan veszem ezt az egészet hogy az osztalyba csak 2 en vagyunk ötösök2020. okt. 13. 18:24
1/3 anonim válasza:
Mivel általánosba jársz, valszeg még nem használhatod ezt az oldalt.
2/3 anonim válasza:
Semeddig se tart hamis adatokkal regisztrálni, egy kiskorú is megteheti, elég dörzsöltek már.
3/3 anonim válasza:
Ha csak ketten vagytok ötösök, akkor ki a többi ötös?
Valami nem tiszta.
Ez az egyik.
A másik az, hogy majd ha nagy leszel, rájössz, hogy a megszerzett tudás a fontos, és kevésbé a jegyeid.
Ja, és ez nem egyéb kérdés, hanem tanulási.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!