Te mit tennél a helyemben? Fizetek aztán nem dolgozik!
2013 nov 15.én egy ajánlott bicikli szerelő aki egy boltban dolgozik évek óta. Megegyeztem vele hogy megjavítja a biciklijeimet! Általános karbantartás volt a dolog vele, zsírozás centírozás csavarok meghúzása!
Fizettem neki 100db működő telefont ami még haverok között is 100ezer forintot ér!
Ugyebár el kezdte mondani hogy ez nem jó az nem jó és balesetem is volt. Megvetettem belem az új alkatrészeket tőle amit soha nem láttam abból is a legkorszerűbb legdrágább minőségit!... Az én eredeti alkatrészeimnek semmi baja nem volt! A 2 hónapos kenda gumimat eladta...stb
Most jelenleg 5 db bicikli váz van nála totál lecsupaszítva az is nem nála mert elvitette valakihez akivel már nincs jóban és több mint felét eladta neki helybérleti díj gyanánt! Szerencsére megvan!
Megadta az új számát facebookját tehát feltételezem nem lelépni akar! Én nem vagyok olyan hogy verjek vagy fenyegessek de mégis te vagy ti mit tennétek a helyemben?
Az a baj hogy a biciklijeimről nem igazán van meg az eredeti papír mind olyan hogy ajándékba kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!