Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennél a helyemben?

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
Munkahellyel kapcsolatos a kérdés,és nincs kitől tanácsot kérnem.Ausztriában dolgozok,egy bankban.Most visszamegyek gyes után.Törvény szerint eldönthetem,hogy szeretnék dolgozni(milyen napokat egy héten).A munkáltatóm viszont meg akarja határozni,melyik napokon kell dolgoznom.Szólhatnék a szakszervezetnek,de ezzel nyilván magam ellen forditom a fönököm.Nem tudok dönteni,hogy mit tegyek,harcoljak a jogaimért,vagy hagyjam és ne szóljak?A gyerekemet igy nem tudom még hova fogom tenni,babysittert kell fogadnom.A kérdés az:hogy mi a fontosabb a jogaim vagy az hogy egy fönök ne utáljon?
2015. nov. 18. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenképp a jogaid! Ällj ki magadért, ezért nem rúghatnak ki. ha megteszik akkor perelhetsz.
2015. nov. 19. 10:57
 2/2 A kérdező kommentje:
kösz a választ.nehéz döntés.ha utál a fönök és megpróbál tönkretenni ugy nehéz lesz az életem
2015. nov. 19. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!