Mit tennél ha egy ismeretlen helyen ébrednél fel?
Figyelt kérdés
Pl. a sivatagban egy palack vízzel és térképpel, vagy felébrednél egy lakható Föld típusú bolygón, lenne nálad egy lap és le lenne írva minden adat a bolygóról ahol felébredtél, csak az nem hogy miért kerültél oda? mit gondolnál?2015. szept. 27. 21:41
3/8 anonim válasza:
1. örülnék, hogy megszabadultam a napi gondoktól, és változatosság jön az életembe
2. megpróbálnám nem pánikba esve, logikusan végiggondolni a helyzetet
3. keresnék egy helyes férfit, akivel kideríthetem, mi történt - vagy csak szexelnénk egy nagyot :D
5/8 anonim válasza:
A 2-es válaszoló már leírta, amit én szerettem volna. Alvás után valószínűleg éhes lennék, így keresnék valami enni és innivalót + építenék egy kunyhót vagy ásnék egy barlangot és ott maradnék magamnak, amíg végiggondolom ezt az egészet. Úgy fognám fel, mint egy nyaralás, ahonnan nincs visszatérés és kivagyok szolgáltatva mindennek. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem álom lenne...
Szerintem mindenki pánikolna, hát pl felnézel az égre, és azt látod hogy kisebb a Nap, hidegebb van és még látsz az égbolton 2 bolygót, akkor leesik h nem a Földön vagy.
2015. szept. 28. 14:51
7/8 anonim válasza:
#6 Én akkor is azt hinném, hogy csak álmodom, és csak aztán esnék pánikba. A pánik utána valószínűség megpróbálnék alkalmazkodni, ahogy már ezt korában is leírtam.
8/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg és is hasonlókat csinálnék mint te
2015. szept. 28. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!