Nyarat mert akkor lehet menni jo idobe pancsizni :-)
Illetve szeretem a tornacon ucsorgos madarcsicsergos napokat egy hideg koktellal vagy s0rrel. Delutan egy bogracsozas vagy este egy nyarsalas, es persze sokaig van vilagos
Általában azt szoktam válaszolni erre, hogy a tavaszt. De ha belegondolok, hogy mindig tavasz lenne az már annyira nem tetszene.
Úgy a kedvencem, hogy váltják egymást. Így tudom értékelni a meleg után a hűvöset, szárazság után az esőt... úgyhogy én is összes évszakra szavazok. Mindegyiknek megvan a maga bája.
A tél a kedvencem. Szeretem, ha kint hideg van, szeretem a pulcsikat és a takarókat. Idén nem is volt rajtam kabát, pedig minden hétköznap reggel negyed hétkor indultam dolgozni. Az ősz októbertől már egész jó, szeretem az őszi esős, borús, hűvös időt, a ködöt, nagyon hangulatos. A tavasz idén egész jó volt, nem volt túl meleg. Június eleje is egész elviselhető volt, de ez a 32-35 fok maga a pokol. Irodában dolgozok, de nincs klímánk, fél kilenc óta dől rólam a víz. Ráadásul ilyenkor napi 10 órát dolgozunk. Hiába ülőmunka, hiába nem kell vele sietni, elfárad az ember, a melegben meg még jobban.
Március óta kint van egy widget a telefonomon, ami visszaszámol december elejéig. Még 148 nap. Alig várom.
Számomra egyértelműen a nyár a favorit.
Hetente több alkalommal strandolás, hosszú esték...
Számomra a szokásos nyári Horvátország is szívet melengetőbb, mint "télből nyárba" utazások, pedig az elmúlt 3 évben ahhoz is volt szerencsém.
Nem kell felöltözni, egy kényelmes papucs, rövidnadrág és póló bőven elég.
Hátránya nincs, az autó és a ház ugyanúgy 22-23 °C-ra van állítva, mint télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!