11/13 anonim válasza:
Még gimibe jártam, mentem haza, és az utcánkban hallottam valami üvegcsörömpölést a fejem felett. Ösztönösen el kezdtem futni előre, aztán mögöttem az aszfalton összetört valami. Kiesett egy nagy tábla üveg egy épületből. Anyu a házunk előtt beszélgetett egy ismerősével, akivel végignézték az egészet, és meg vigyorogva szaladtam oda hozzájuk.
A másik eset akkor volt, amikor munkába menet álltam a zebránál, zöld lett, mentem volna át, és éreztem, hogy valaki hátulról visszaránt. A kollégám volt az, mert egy autó a piros ellenére áthajtott a zebrán.
12/13 anonim válasza:
Ne vegyétek hülyeségnek,de egyszer amikor javítottuk a tetőt,rozsdás szögbe léptem,és azt hittem,tetanusz lesz a vége,de végül semmi bajom nem lett,mert le Betadinoztam :)
13/13 anonim válasza:
Egyszer régen, egy oktalan támadás során, már jópár ütés után, a biztonság kedvéért hátba is szúrtak, én konkrétan elhagytam a testem, fellibbentem egy faágra, onnan szemlélem magam teljes nyugalomban. Utólag 1 percre becsültem, amíg nem voltam a testemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!