Nehezen megy a diéta?
Felsorolok pár diétás kombot, tudom sok ember tisztában van de lehet tudnék ötletet adni!:)
Nasi: almachips, turó(a zsirszegény azért jobb mert abban kevesebb a kcal) bele édesitő,joghurt banán vagy alma.
Naturjoghurt, cukormentes jogobella is van.
Ami még finom és inkább sos; light ketchup,majonnéz abonett kenyérrel rá csm.sonka light sonka best combo
Ebédre szerintem a csirkemell mellé tk tészta rá sajt és egy bolognai alap isteniiiii
Én amúgy a turot mindennel tudnám enni annyira finoom.
Még ami az a zabkása tejjel édesitővel megfőzve azis nagyon izletes nem is értem miért utálják ennyien:/
És amiit még szoktam:gyors rizs, aztán kibontom teszek bele édesitőt,kakaóport és tejet na ezt a gázon összefözőm ebbe is mehet gyümölcs de magában is jó!
Én ezekkel fogytam de mellé ettem egézségtelen dolgokat is, és mindenféle zöldséget gyümölcsöt fogyasztottam csak ugye fő a mérték mindenből. Remélem tudtam azért valakinek ötletet adni ja és még a puding is jó édesitovel,tovabbi szeo napot!:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!