Kezdődő vesebeteg a fél éve menhelyről befogadott cicám. Nehezen fogadja el a gyógytápokat. Melyiket eszik szívesebben a cicák: Royal Canin, Hill's? A szárazat még csak-csak, de a tasakosat a Royal Caninból nem. Esetleg fehérjeszegény diétás ötletek?
Állatorvos tudná ezt neked pontosan jól elmondani.
Az én idős fiú macsekom is vesebeteg sajnos mert korábban a retardált szomszédom fagyállóval mérgezte a patkányokat és szegény biztos ivott belőle valamilyen módon. Szegény macskám szőre elszíneződőtt,kifakult tőle. Most már kezd jobban lenni. Arra figyelek hogy mindig minőségi tápot kapjon, semmi fűszeres, semmi só de bőséges folyadék, joghurt, kefir legyen mindig előtte és vigyázok hogy hűtőből hideget soha se, még véletlenül sem adok neki.
Royalt vettem, először is azért, mert az volt az orvosnál. Másodszor Hillsből még nem evett szárazat, korábban próbáltam alutasakost. Hozzátenném: egyáltalán nem szereti az alutasakost, egyet evett meg életében. Ezen ne lepődj meg, van ilyen. A Royal száraz bejött neki
Az orvosom azt mondta, hogy keverhetem a gyógytápot rendes táppal, és adhatom a szokásos konzervjét. Így lett.
A májjal vigyázni kell, túl sokat nem ehet, mert a benne lévő A-vitamin nagy mennyiségben problémákat okozhat (a rendszeres is nagy mennyiségnek számít).
Mi Trainer konzervet eszünk még a száraz RC mellett. (örülnék, ha enné a nyers húst :-) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!