Van egy befogadott lánycicám, aki most tüzel, de nincs " lehetősége ". Annyira kurrog, ( szerintem szenved), egyébként egészséges. Mit tegyek?
Ivartalanítani kéne.
Igen, tudom,hogy nem olcsó ,de egyszer kell kifizetni, utána hosszú évekig vagy évtizedekig neked és a cicának is nyugta lesz.
Szerintem vidd el minél hamarabb, ne szenvedjen.Ha meg valahogy megoldja a kanival a találkozást,akkor meg foghatod a fejed,hogy mit csinál x darab kismacskával. Sajnos szezonja jön, hamarosan több ezer ingyen elvihető macskával lesz tele a jófogás meg az egyéb hirdetéses oldalak. Jbb megelőzni a felesleges szaporulatot az ivartalanítással.
2# vagyok.Azt is tudom, hogy biztosan félted a cicát , félnél a műtéttől.De teljesen rutin eljárás, nagyon kicsi az esélye,hogy baj legyen.
Sokkal több eséllyel lesz baja attól,hogyha ivarosan marad(szülésnél fellépő komlikációk, későbbi méhgyulladás stb)
Normális, hogy addig kurrog. Akár már most is felhívhatod az állatorvost, hogy időpontot kérj, és megbeszéljétek a további részleteket.
Mindenképp ivartalanítsd, mert sajnos, pont az ilyen cicáktól vannak tele a menhelyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!