Csak én gondolom így? Csomó kérdésnek itt nincs helye! Pl a szex terén, szüzesség terén! Bővebben lent.
Ilyen betegségem van olyan betegségem van pl.. akkor ezt nem merem elmondani a pasimnak azt nem merem elmondani a csajomnak..
-visszafogadjam e mer megcsalt
-dagadt vagyok e
-mikor vállalhatok gyereket
- mit tegyek h a párom nem szeret
meg stb..
most komolyan egy idegen emberrel kell megbeszélni ha bármi problémád van a pároddal? Akkor minek van ő neked??
Nagyon nem szeretném, ha ilyen párom lenne.. ha valami baja van velem vagy akármi akkor beszéljük meg.. de ne tegye fel a netre.. oké hogy névtelenül..
Ti mit gondoltok erről??
Kellenek ide az ilyen kérdések is. A csendes olvasók (akik csak olvassák a válaszokat) azok is tanulhatnak belőle!
Meg van akiknek nincsenek igaz barátaik, ők is ide jönnek.
Amúgy szerintem inkább a roppant értelmes kommentelő közönség bizonyos tagjaira nincs szükség. Mikor Azonnal sértegetik a kérdezőt, függetlenül attól mi volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!