Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én gondolom így? Csomó...

Csak én gondolom így? Csomó kérdésnek itt nincs helye! Pl a szex terén, szüzesség terén! Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ilyen betegségem van olyan betegségem van pl.. akkor ezt nem merem elmondani a pasimnak azt nem merem elmondani a csajomnak..

-visszafogadjam e mer megcsalt

-dagadt vagyok e

-mikor vállalhatok gyereket

- mit tegyek h a párom nem szeret

meg stb..

most komolyan egy idegen emberrel kell megbeszélni ha bármi problémád van a pároddal? Akkor minek van ő neked??

Nagyon nem szeretném, ha ilyen párom lenne.. ha valami baja van velem vagy akármi akkor beszéljük meg.. de ne tegye fel a netre.. oké hogy névtelenül..

Ti mit gondoltok erről??

2010. aug. 1. 00:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azokat akérdéseket én sem értem, ahol simán megbeszélhetné a párjával..Talán ez a baj kapcsolatokban,hogy nem merik és nem is próbálják meg megbeszélni egymással a problémákat.:S
2010. aug. 1. 00:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kellenek ide az ilyen kérdések is. A csendes olvasók (akik csak olvassák a válaszokat) azok is tanulhatnak belőle!

Meg van akiknek nincsenek igaz barátaik, ők is ide jönnek.

Amúgy szerintem inkább a roppant értelmes kommentelő közönség bizonyos tagjaira nincs szükség. Mikor Azonnal sértegetik a kérdezőt, függetlenül attól mi volt a kérdés.

2010. aug. 1. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!