Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Néha nagyon félek a haláltól,...

Néha nagyon félek a haláltól, hogyha meghalok akkor talán tényleg nem lesz semmi! Megszűnök létezni. 21/F vagyok. Te félsz a haláltól?

Figyelt kérdés
Isten hívő vagyok, és hiszek a túlvilágban. De a bibliának egyáltalán nem hiszek. De a feltámadásban sem. Feltámadás? Ugyan már, mi lesz ha az élet megszűnik a Földön, vagy a globális felmelegedéssel mi van? Hogy fogunk feltámadni ha nem lesz élet a bolygón? Szóval a bibliának egyáltalán nem hiszek. De próbálom magamat nyugtatni hogy csak van vmi odaát. De nem megy! Mi van ha tényleg nem lesz semmi, se Teremtő sincsen?! Akkor az élet értelmetlen...

2020. jún. 6. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9 Vagy a karantén! Szeretek itthon lenni, de mikor 3 hónapot kell folyamatosan a lakásban lennem, alig várom, hogy vég legyen :D
2020. jún. 6. 13:52
 12/17 anonim ***** válasza:
A karantén jó, én nem vártam, hogy vége legyen :(
2020. jún. 6. 15:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez tényleg olyan mint mondjuk az odaát! Szóval utolsó! Nem akartál újjászületni, pedig kötelező volt?
2020. jún. 6. 15:23
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
A születésed előtt sem léteztél, mégsem volt rossz.
2020. júl. 10. 23:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Könnyű mondani halottként :P De élőben! Kirázz a hideg!
2020. júl. 10. 23:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Én pont akkor éltem igazán, amikor karantén volt. A sok együtt töltött idő a barátaimmal a játékokban, a sok kivitt játék és egy csomó anime megnézése. Mindegyik fantasztikus volt, egy perc sem volt, amikor karantén idején unatkoztam volna :3
2020. júl. 11. 20:27
 17/17 A kérdező kommentje:

:)

Azért a nevetés is jó. Főleg ha cs 1.6 gungame online játszol :D jön egy idegesítő gyerek aki pofázik és nincs admin xD bár 5000 milliárd év múlva nem fog számítani.

2020. júl. 11. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!