Miért van ennyi bigott ember? Ez már megszállottság és gyűlölet.
Kiírtam egy kérdést, azzal kapcsolatban, hogy katonai pályára szeretnék menni. Erdélyi vagyok, itt születtem, itt élek.
Erre kapom szép számmal a privát üzeneteket, hogy nehogy a román hadseregbe menjek, legyek a magyar honvédség katonája feltétlenül, stb.
Egyrészt ha akarnék sem tudnék az lenni, hiszen itt élek és nem Magyarországon. Másrészt azt nem értem, miért ez érdekli őket? Hogy ki melyik seregnek szolgál? Mit érdekli ez őket? Hol fáj ez nekik? Gondolkodnak amikor beszélnek?
Bocsi de a román az egy cigány, tudom hogy nem mind az, de jellemre mind mocsok veled együtt..
Nem véletlen a román-cigány szóösszetétel.
Ha téged nem diszkriminál a román, annak egy oka lehet csak, hogy olyan jól tudsz románul hogy nem veszik észre hogy félig magyar vagy, ez viszont azt jelenti hogy román-cigány vagy, mert oda integrálódtál.
Mégegyszer mondom nem tehetsz róla hova születsz, de szerinted miért utálja az egész világ a fajod?
Degenerált fazon vagy az biztos XD fajelmélet meg minden. Nem, a románoknak semmi közük a cigányokhoz, elmondtam azt is, hogy nektek sokkal több van.
De mi a baj velem? Egyrészt nem provokálok senkit, nincs semmi érdekem. Másrészt mit ártottam én neked te szerencsétlen? Egy bigott idióta vagy aki nem is ismer de megítél. Egy gyűlölködő tápos magyar. Mert van a magyar és van a tápos magyar, az ami te vagy. Ezt tudtok sajnos sokan, széthűzni és gyűlölködni.
Ha nem vetted volna észre Magyarország az utált ország úgy mindenhol. Titeket akartak kidobni az EU-ból, a ti minisztetelnökötök akar Európa diktátora lenni.
A románok pedig nem azért fogadtak be. Hanem azért mert itt születtem, itt élek és kész. Nem jövevény vagyok, hanem itt születtem. Bár az igaz, hogy egy magyarországi sem tudott soha olyan szívélyes lenni sem velem sem más hozzám hasonlóval. Nektek piros-fehér-zöld a konyhabútrotok is, de belül feketék vagytok és üresek. Persze tisztelet a nagy kivételnek.
De a kérdésem az volt, miért nem tud emiatt bárki is aludni? Miért bánt ez valakit?
Engem az sem érdekel hogy a szomszéd virágit megy öntözni a kertbe vagy egy hullát elásni. Az sem érdekel hogy zöldséget árul vagy a CIA ügynöke. Miért akkora szívfájdalom másoknak az én magánügyem?? Pl az utolsónak. Már kezdi a gyűlölködést és az átkozódást de nem is ismer. Csak egyszerűen nem bírta ki, valami természetfeletti erő késztesse, hogy extázisba esve hülyeségeket írjon
"Nem, a románoknak semmi közük a cigányokhoz, elmondtam azt is, hogy nektek sokkal több van."
Ja hogy te elmondtad xD Én meg most elmondom hogy a magyar az magyar, de a román az cigány. XD
Micsoda okos vagy professzor úr XD a magyar az magyar. A magyarnak még a himnuszában is meg van említve a gyűlölködés és a széthúzás. Ez amolyan magyar betegség.
A magyar aznem magyar. Mert a MAGYAR sztárok cigányok, a MAGYAR miniszterelnök cigány.
Nézz meg egy pár riportot a magyarokról. Egyikben egy Magyarországra települt férfi azt mondja, hogy "én itt tanultam meg gyűlölni" meg hogy "ameddig nem itt éltem, nem tudtam utálni egy nemzetet sem. Itt tanultam meg nemzeteket utálni sajnos".
Szép reklám te nagymagyar, mondhatom!
Tessék, szép kis reklám, ha ezt akarod:
"Lackfi János: A Széthúzás himnusza
2018. július 14., szombat, Irodalom
Isten, áldd meg a magyart
Belső széthúzással,
Nem kell ágyú, puska, kard,
Végez enmagával.
Összetart, mint folyós pép,
Megtölti a bendőt,
A múlt megvolt, most meg épp
Elbaltáz jövendőt!
Nem nézi, hogy honfitárs,
Hátbadöfi menten,
Ellenségnek, nem vitás,
Van hely a cementben.
Három pártot alapít,
Pedig nincs, csak ketten,
Okosban leboltol itt
Bármit, csak hadd menjen.
Egyik szerint áruló,
Ki nem kormánypárti,
Itthon minden ragyogó,
Megnézheti bárki!
Másik szerint gyáva szenny,
Ki nem ellenzéki,
Ez mindig lop, az sosem,
Vesszen, ki nem érti.
Mind, ki emerre szavaz,
Csupa agysebészek,
Aki más jelöltre, az
Félkegyelmű féreg.
Az egyik ezen rugóz:
Fuj, ti mocskos nácik,
A másik bőszen zsidóz,
Élvezi is, látszik.
Egyik szidja Trianont,
Gázkamrát tagadja,
A másik meg nekiront:
Te büdös parasztja!
Itt egy kicsi komcsizás,
Ott kis bőgatyázás,
Ami régi, mind csodás,
Ami régi, csámpás!
Itt: a magyar mind gyökér,
Faluszéli prosztó,
Szerencse, hogy erre él
Néhány fő-észosztó!
Amott: vesszen jövevény,
Csak a magyar éljen,
A tiszta vér szép igény,
Elleszünk majd négyen.
Vár állott, most köpködés,
Marakodás, dúlás,
Pár jelszót bedobnak és
Rajta, kötélhúzás!
Gondolkodni bonyolult
Egynél több nézetből.
Vagy a jövő vagy a múlt!
Vagy euró vagy pengő!
Isten áldd meg a magyart,
Ki-ki túr magának,
Örökké semmi se tart,
Csak a magyar bánat.
A belharc nem hagy alább,
A múltunk már eldőlt,
Ne baltázzuk legalább
El még a jövendőt!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!