Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ennyi bigott ember?...

Miért van ennyi bigott ember? Ez már megszállottság és gyűlölet.

Figyelt kérdés

Kiírtam egy kérdést, azzal kapcsolatban, hogy katonai pályára szeretnék menni. Erdélyi vagyok, itt születtem, itt élek.

Erre kapom szép számmal a privát üzeneteket, hogy nehogy a román hadseregbe menjek, legyek a magyar honvédség katonája feltétlenül, stb.

Egyrészt ha akarnék sem tudnék az lenni, hiszen itt élek és nem Magyarországon. Másrészt azt nem értem, miért ez érdekli őket? Hogy ki melyik seregnek szolgál? Mit érdekli ez őket? Hol fáj ez nekik? Gondolkodnak amikor beszélnek?

2020. jún. 4. 09:21
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Egyrészt a mai világban nem a katona harcol. Az emberi bevetés minimális, minden gépesítve van. Másrészt nem ismerlek, így nem tudhatom ki és mi vagy. Egy háborúban pedig mindenki a saját országát kell megvédje, az kell a szeme előtt lebegjen. Nekem Magyarország semmit nem jelent, mert csak egy ország. Nem ott születtem, soha semmit nem kaptam pluszba a magyaroktól, számomra épp olyan turisztikai hely, mint Görögország.
2020. jún. 6. 08:26
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Magyar vagy. Etikátlan lenne magyarként a román hadseregbe szolgálni. De ez csak az én véleményem.
2020. júl. 3. 13:55
 13/46 A kérdező kommentje:

Semmi etikátlan nincs benne... Az is etikátlan ha cigányok (jelenlegi magyar vezérkari főnök) a magyar seregben szolgál?

Én nem kaptam soha semmit a magyar államtól, a magyar állam nem iskoláztatott, nem kezelt, semmit nem köszönhetek neki. Ellentétben, a román állam polgára vagyok, itt születtem, tanultam, nevelkedtem, stb

2020. júl. 3. 16:16
 14/46 anonim ***** válasza:
Akkor a román pajtásaidnak írkálj!
2020. júl. 3. 23:17
 15/46 A kérdező kommentje:
Erről beszélek XD mi a különbség a magyar és a román között? Nem uyganolyan ember?... Felfoghatatlan
2020. júl. 4. 01:21
 16/46 anonim ***** válasza:
Neked nem ugyanolyan! Mert a magyarországot burkoltan ócsárolod!
2020. júl. 5. 23:26
 17/46 anonim ***** válasza:
Román oldalon állnál ha úgy adódik! Meg is mondtad. Nem vagy magyar román vagy. Oda húzol. Egy magyar oldalon burkoltan pocskondiázol minket! Mit vársz románja?? Tipli van!!
2020. júl. 5. 23:29
 18/46 A kérdező kommentje:

Én nem ócsárolok senkit. Csak nekem Magyarország annyira fontos mint a Fülöp Szigetek. Ugyanannyi dolog köt ehez az országhoz, mint Tádzsigisztánhoz. Életemben 10 éjszakát aludtam összesen Magyarországon, 7 napot fürödtem magyar vízben. Ennyi.

Mi az ami bennem magyar felsőbbrendű tudatot kellene ébresszen? Vagy bárkiben is...

2020. júl. 5. 23:33
 19/46 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondok trianon, te bozgor..
2020. júl. 5. 23:41
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Na de nem tartalak fel, készülődj, erővágó, flex, lángvágó egyebek. A vas, réz meg minden mozdítható nem jön magától a karjaitokba XDD
2020. júl. 5. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!