Miért van ennyi bigott ember? Ez már megszállottság és gyűlölet.
Kiírtam egy kérdést, azzal kapcsolatban, hogy katonai pályára szeretnék menni. Erdélyi vagyok, itt születtem, itt élek.
Erre kapom szép számmal a privát üzeneteket, hogy nehogy a román hadseregbe menjek, legyek a magyar honvédség katonája feltétlenül, stb.
Egyrészt ha akarnék sem tudnék az lenni, hiszen itt élek és nem Magyarországon. Másrészt azt nem értem, miért ez érdekli őket? Hogy ki melyik seregnek szolgál? Mit érdekli ez őket? Hol fáj ez nekik? Gondolkodnak amikor beszélnek?
Semmi etikátlan nincs benne... Az is etikátlan ha cigányok (jelenlegi magyar vezérkari főnök) a magyar seregben szolgál?
Én nem kaptam soha semmit a magyar államtól, a magyar állam nem iskoláztatott, nem kezelt, semmit nem köszönhetek neki. Ellentétben, a román állam polgára vagyok, itt születtem, tanultam, nevelkedtem, stb
Én nem ócsárolok senkit. Csak nekem Magyarország annyira fontos mint a Fülöp Szigetek. Ugyanannyi dolog köt ehez az országhoz, mint Tádzsigisztánhoz. Életemben 10 éjszakát aludtam összesen Magyarországon, 7 napot fürödtem magyar vízben. Ennyi.
Mi az ami bennem magyar felsőbbrendű tudatot kellene ébresszen? Vagy bárkiben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!