Miért van ennyi bigott ember? Ez már megszállottság és gyűlölet.
Kiírtam egy kérdést, azzal kapcsolatban, hogy katonai pályára szeretnék menni. Erdélyi vagyok, itt születtem, itt élek.
Erre kapom szép számmal a privát üzeneteket, hogy nehogy a román hadseregbe menjek, legyek a magyar honvédség katonája feltétlenül, stb.
Egyrészt ha akarnék sem tudnék az lenni, hiszen itt élek és nem Magyarországon. Másrészt azt nem értem, miért ez érdekli őket? Hogy ki melyik seregnek szolgál? Mit érdekli ez őket? Hol fáj ez nekik? Gondolkodnak amikor beszélnek?
Csak viccelek am nem vagy bozgor csak trollkodtam meg nem lopsz..
Nem kell komolyan venni
Na puszi
Mi köze trianonnak hozzám? Pont nem érdekel egy 100 évnél is öregebb hülye szerződés ami miatt egyesek nem tudnak aludni. Nekem a legkisebb bajom is kisebb ilyen marhaságoknál.
Másrészt nem értem mit cigányozol? Miért lennék az? De ha arról van szó, rossz országban tapogatózol. Magyarországon vannak toppon a cigányok. El vannak ismerve, ki van nyalva a seggük és még szeretik is őket: Győzike, Bódi Guszti, Emilio, Deutsch Tamás, Orbán Viktor, stb. Még a miniszterelnökötök is egy cigány. Igen egy rezes, flexes.
Nem tehetsz a szitudról, egyik nép sem fogad el igazán. Nem kellemes.
Sok ilyen megy külföldre, élhetőbb országba, mivel ott sincs kevésbé otthon, szóval mindegy nekik.
Attól még lehetsz jó ember..a katonaságot az erőszakot keresők választják, de aki karddal él, kard által hal.
Utolsó... Én Romániában teljesen be vagyok fogadva, soha semmi problémám nem volt a származásom miatt.
Másrészt a kardos mondásod telejsen felesleges és hülyeség, itt nincsenek keresztesháborúk, hanem légkondicionált irodák és naphosszig tartó kávézgatások papírmunkák mellett. Semmi erőszakor nem keresek csak jó fizetést és megfelelő társadalmi pozíciót
Jó fizetés, légkondis iroda?
Akkor javítás: zsidó is vagy nem csak román cigány xd
Anyádnak akartad írni, remélem :))
Sosem voltam román csak román állampolgár, cigány még annyira sem. De mint mondtam ti ismeritek el annyira a cigányokat, hogy az ország első emberévé is teszitek őket, tehát kár egy magyarországi magyartól, hogy negatívumként említse őket (ha már meg is szavaztadl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!