Mire gondolsz most? =)
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok. Érdekelne, hogy min gondolkozhat a többi ember. Légyszi csak normális válaszokat! =P2010. júl. 30. 05:06
21/46 anonim válasza:
Most azon, h hogy unatkozhat ennyire az utolsó 20/L.
Nincsenek arra pasik, akik elhívják ide-oda? nem értem.
32/f
22/46 anonim válasza:
07:28-as vagyok, 16/l
Most azon gondolkodom, hogy nincs kedvem semmihez, és még akkor se tenném ki a lábam a házból ha a kedvenc énekesem adna szerenádot.
Meg azon, hogy a mai napom időpazarlás volt.
23/46 anonim válasza:
Arra, hogy mennyire tudok kemény lenni ebben az egy hónapban, ami a suliig még hátravan.
24/46 anonim válasza:
Hogy mostanában le kéne rugdosni a többieket próbálni egyet mondjuk.
16/f
25/46 anonim válasza:
Arra, hogy a barátomnak mondtam, hogy válasszon egy lány barátja (aki rámászik) és közöttem, és ő persze engem választott.. De most arra gondoltam, mi van ha úgy gondolja majd, a tiltott gyümölcs édesebb, és azt a lányt akarja majd..
Megöl ez a k*rva féltékenység:S
17/L
26/46 anonim válasza:
Arra,hogy a barátnőm mikor jön már.Mindig késik.
27/46 anonim válasza:
barátnőmre mert épp nincs velem :(
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!