Mire gondolsz most? =)
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok. Érdekelne, hogy min gondolkozhat a többi ember. Légyszi csak normális válaszokat! =P2010. júl. 30. 05:06
1/46 anonim válasza:
Arra, hogy milyen nehéz párt találni. 23/L
2/46 anonim válasza:
Arra hogy miért nem bírok aludni mikor végre megtehetném
3/46 anonim válasza:
mindjárt megyek edzeni... mindjárt megyek edzeni... süljön már meg ez a hús, mennék már edzeni...
19f
4/46 anonim válasza:
Én most pont arra, h a 23/L -nak, miért lehet nehéz párt találni.
5/46 anonim válasza:
bocs, előző vagyok. Arra is gondolok, hogy de jó lenne aludni egy nagyot. 32/f
6/46 anonim válasza:
én meg most arra ,hogy mi lesz ma..
találkozok egy sráccal.. nem tudom miért, de már félek :D
16/L
7/46 anonim válasza:
Jelenleg azon gondolkodtam, hogy miért nincs olyan ember a családomban, akinek jó hangja van. Valakinek a sportokhoz van tehetsége, van, akinek a hangszerekhez, van, akinek jó a nyelvérzéke, de olyan, akinek kifejezetten kellemes hangja lenne, nincsen.
8/46 anonim válasza:
Én azon gondolkozom,hogy mi lesz a mai randin.Először találkozunk,de már tiszta görcs vagyok tegnap este óta :D
Minden első randinál ez van velem :S:)
Szurkolok a másik randizós lánynak :)))
17/L
9/46 anonim válasza:
Én ma megyek a 2. randira egy lánnyal csak hát SZAKAD aZ ESŐ:S és mivel sport kedvelő, így nincs más hátra mint valami melegebb sportolást találni:D
10/46 anonim válasza:
Rád Kedves Kérdező :P :)
Arra, hogy ma porszívózás, felmosás, sikálás, por töröletés lesz :S
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!