Mire gondolsz most? =)
Arra, hogy ma megyek megvenni a baratommal(akivel 3 eve vagyunk egyutt) a jegyeket a focimeccsre. Hetfon lesz az elso focimeccs amire elmegyek es azon gondolkozom,hogy mit fogok ott csinalni 1:45 percen keresztul, mert tokre nem erdekel a foci, csak a baratom miatt megyek.
14/L
Arra h motoroznom kéne csak kevés a benzin pénzem meg alig van :(
17F
Arra, hogy miért nem aludtál, miért voltál fenn ilyen korán. :)
18/F
Arra, hogy mi újat tudnék csinálni. Időm van bőven, ami persze jó is, csak már hetek óta abból áll minden napom, hogy délelőtt felkelek, utána gyakran vásárolgatás, hazajövök és leülök a gép elé és itt maradok olyan éjjeli 1-2 óráig (közbe csak enni meg fürdeni megyek ki). Kicsit már unalmas. Akikkel igazán jóban vagyok, távolabb laknak, ezért velük sem tudok sehova menni. Msn-en sincs fönt senki, úgyhogy marad továbbra is a netezés. Ja, és lehet, hogy furcsa, de pár napja már annyira unatkoztam, hogy elkezdtem kidolgozni az egyik kedvenc tantárgyamból az első félévi vizsgatételeket (amiből még januárban vizsgáztam, csak akkor a könyvből tanultam). Ismétlésnek tök jó. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!