Napi 100 haspréssel nagyjából mennyi idő alatt lehet elérni a kockahasat? Jelenleg diétázom is és ezzel egyszerre csinálom ezt a kis edzést.
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 19:14
1/2 anonim válasza:
Hát...Igazából nem vagyok olyan nagy szakértő, de azt hallottam, hogy érdemes inkább minden másnap edzeni ugyan azt az izmot. Szóval 1 nap pihenő nem árt. Amúgy 100 hasprés nem a legtöbb..Kockahashoz több kell szerintem, persze ez sem rossz...
2/2 anonim válasza:
A has iom és a vádli az amit minden nap lehet edzeni mert sokkal szívósabbak az izomrostok kevésbé károsodna ilyen kevés edzéstől meg pláne így egy alvásnyi regenerálódás is elég nekik. A diétát felejtsd el... Cardio sportot végezz (futás kerékpározás küzdősport stb) A hasprés nem éget zsírt csak az izom tömeget növeli. Egy duci ember nap 500 felülés után sem lesz lapos hasú max beton kemény lesz a hasa de mélyen a felszín alatt... a hasi zsírpárnákat csak szénhidrát kivonásával lehet leégetni. Amikor sportolsz a szervezet energiát igényel ilyenkor elszívja az elraktározott a zsírt ergo fogsz. A diéta kiszámított koplalás semmi értelme sem haszna. Amint leállsz vele azonnal hízni kezdesz mert a szervezeted pánikba van esve és "végre kaja" alapon azonnal elraktározol mindent. Rendszeres testmozgás helyes táplálkozás és el tűnnek a zsírpárnák. A haspréssel meg nagyobb hasizmot tudsz építeni de attól nem fog a hasad lefogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!