Miből kifolyólag utálhattam meg az angol nyelvet?
Már 6 éve tanulom iskolai keretek között ezt a nyelvet és valamiért nagyon gyűlölöm és az elnyomás jelképének tartom.
A nyelvtana is teljesen logikátlan. Mellé minimum kétszer meg is akartak buktatni belőle.
Sokkal jobb volt amikor itt voltak az oroszok ... Akkor legalább egy sokkal szebb nyelvet lehetett tanulni.
2 ok miat lehet,hogy meg utáltad.
1.Hülye vagy nyelvi dolgokból és gyűlőlőd ön magadat emiat de még ezt az érzést szégény ilogikátlan angol nyelvre tereled.
2.Erőltetik.
U.i:Az orosz nem szép öszintén hanem:A Magyar a Spanyol és az Olasz nyelvet tartják szépnek.
Tudom, hogy kell, azért kérdeztem meg, hogy miért utálhatom.
Amúgy a volt fizikatanárom itthon valamiért nagyon is megvan angol nélkül, az ő orosz tudásával.
Amíg saját magad otthon nem kezdesz el tanulni valamit, addig az iskolában hiába tanítják neked évekig.
Nekem németet tanítottak 6-8 évig, és alig tudok valamit! Nem is tetszik ez a nyelv és ezért utáltam is tanulni.
Angolt csak kb 2 kettő éve kezdtem el, tetszett és szerintem nagyon logikus nyelv. Ma már van egy középfokú nyelvvizsgám belőle, most készülök a felsőfokra.
Nem azért mert ilyen jól tanították az iskolában, hanem mert magam nekiálltam tanulni, netről is meg különböző könyvekből.
Ha akarnám, a német is menne. Minden az agyban dől el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!