Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találok neten angol...

Hol találok neten angol tanulásra jó gyakorlatokat?

Figyelt kérdés

Neten kerestem alapfokra gyakorlatokat, de nagy része olyan hogy egy angol mondatból 1 részt kiszednek és azt pótoljam ki... most tényleg így akarják megtanítani a nyelvet???

Olyat keresek ahol rengeteg példamondat van alap szintre (középszintre), és mellé oda van írva magyarul mit jelent. + még esetleg a nyelvtani része hogyan épül fel. igazából ennyi bőven elég lenne, (meg egy szótár) és meglehetne tanulni angolul. De neem itt pótoljak ezt meg azt, és így sztem megtanulni beszélni angolul biztos nem fogok ha nem gyakorlom a mondat felépítését. Torrenten találtam 1 ilyet de ott meg kevés példamondatok voltak... 5 példamondatból nem sokat gyakorlok...

2011. nov. 25. 16:25
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem rengeteg van,töménytelen mennyiség csak nincs digitalizálva,de amúgy ismerek egy ilyent hogy www.onestopenglish.com itt rengeteg handout és mindenféle angolos anyag van,de nekem is rengeteg van az itthoni angolos aktámban,...nem tudsz esetleg spanyolul és/vagy franciául? mert ezt a 2 nyelvet szeretném megtanulni nagyon és akkor akár cseretaníthatnánk egymást...
2011. nov. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!