Mit tegyek ha a szüleim rám erőszakolják hogy gitározni tanuljak?
Beszéld meg velük hogy te sportolni szeretnél inkább, mert az egészséges, jó alakot csinál stb.
A gitározás egyébként nem rossz speciel én magamtól is szeretek :) mondjuk a hangsúly a "szeretek"-en van (magamtól tanultam meg). Ha valamit nem szeretsz csinálni, akkor majd ha felnőtt leszel abbahagyod.
A zenélésnek csak úgy van értelme, ha igazán akarod, és tényleg szívből csinálod.
Ha te sprotolni szeretnél (ráadásul jó is vagy benne), akkor érvekkel próbáld megbeszélni a szüleiddel.
Engem is ezzel az indokkal járattak gitárra h azt hallották, h jobban fogok tanulni tőle. Aztán nem tanultam jobban tőle. Később meg már miatta nem tanultam jobban, mert kb 8 órát gyakoroltam naponta.
Persze a zeneiskola szr volt. Én is csak azután szerettem meg a gitározást, miután otthagytam a zenesulit(kirúgtak) és elkezdtem elektromos gitáron játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!