2/15 anonim válasza:
gitározni gitárral lehet édesem...
3/15 anonim válasza:
Kérdezem én MIÉRT???!!!!! Omfg!!!
4/15 anonim válasza:
Pengető kézen fingerstyle-hoz még előnyös is lehet.
5/15 anonim válasza:
Túrórudi jól mondja, plusz, ha eltűnik a pengetőd, leveszed a körmöd, aztán azzal pengetsz... :D
6/15 Mojjo válasza:
Nem tudom, hogy a műköröm alkalmas-e fingerstlye-hoz. Elég stabil építmény az?
8/15 Waff válasza:
Tuti lehet. Asszonynak volt már párszor, olyan mintha a saját körme lett volna, teljesen stabil. Én is azt hittem máskor, hogy az valmi gyenge izé lehet, ami könnyen lepottyan ha beakad valahová, vagy mittomén... De nem ilyen. Eléggé stabil.
9/15 anonim válasza:
A húrokat hogy akarod lefogni háromcentis karmokkal? Csak ujjbeggyel tudnád úgy-ahogy, de próbálj úgy a tenyeredhez szorítani jó erősen mondjuk egy ceruzát cirka 10 percig. Ha megy, akkor a gitározás is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!