Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az emberek többsége miért fél...

Az emberek többsége miért fél énekelni?

Figyelt kérdés

2020. jan. 3. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Nem félek. Csak nem erőltettem, ami nem megy. Eleinte buzgón énekeltem. Azt hittem, hogy jó míg vissza nem hallgatam a felvételeken. Azóta inkább kihagyom az alkalmakat. XD
2020. jan. 10. 01:54
 12/14 anonim válasza:
63%

Itt vagyok én, aki szabályosan retteg az énekléstől! Nekem a szüleim rengeteget énekeltek kiskoromban, anyukámnak kifejezetten jó hangja van... Erre itt vagyok én:D semmilyen de tényleg semmilyen énekhangom nincsen, főleg nem a magas hangoknál... A süss fel napot már ovisként sem tudtam kiénekelni, pedig akkor magasabb hangom volt. Egyébként a beszédhangomat szokták dícsérni, állítólag "csengő" hangom van, ezért sokan tévesen azt feltételezik hogy szépen énekelek.

Minden esetre én rettegek hangosan énekelni, teljesen tisztában vagyok azzal hogy mennyire nincsen hangom. Általános iskolában hangos éneklés helyett inkább 1est kértem. Hiába mondta a tanár hogy olyan nincs, hogy nem éneklek. Elmagyaráztam neki h miért nem fogok, mondtam neki, hogy nyugodtan beírhatja az 1est megérdemlem, nem baj ha lesz egy rossz jegyem. És nahaaat megértette és nem írta be. Középiskolában a tanárunk szintén tisztában van azzal, hogy mekkora nehézséget okoz néhány embernek és nem szeretné, hogy rettegve járjunk órára ezért nem KELL egyedül énekelni.

Szerintem teljesen normális ha valaki nem mutogatja magát abban, ami nem megy neki. Legyen az éneklés, tánc vagy bármi más. Én nem hiszem, hogy a kérdezőnek és az előttem válaszolóknak ne lenne gátlásuk semmiben:D

15L

2020. febr. 17. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:

"A süss fel napot már ovisként sem tudtam kiénekelni, pedig akkor magasabb hangom volt."

Mélyebb hangon kell elkezdeni, akkor sikerülni fog.

2020. febr. 17. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:

"teljesen normális ha valaki nem mutogatja magát abban, ami nem megy neki"

Az normális. Az viszont nem, hogy valaki már általános iskolás korában inkább egyest kérjen ahelyett, hogy elénekeljen valamit, és 15 évesen szabályosan rettegjen az énekléstől, és meg legyen győződve róla, hogy semmilyen énekhangja nincs. Ez messze nem normális.

Meg az sem, hogy 15 évesen írogasson ide, ahol 16 év a korhatár, mert így majd nem fogja tudni hova tenni az esetleges beszólogatásokat, amivel tovább rombolja az önbecsülését.

2020. febr. 17. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!