Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jól nézek ki? lehetek így modell?

Jól nézek ki? lehetek így modell?

Figyelt kérdés

[link]

Bocsi a sokat ismételt kérdésért csak kíváncsi vagyok :)

2010. júl. 20. 19:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem. Egyáltalán nincs jó alakod, nem lehetnél modell. Túl vékonyak a lábaid is... Semmi alakod nincs!!
2010. júl. 20. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:
ezt egy laza ólóban, kitakart fejjel nem tudjuk megmondani.
2010. júl. 20. 19:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Hú hallod ez a körbesatírozás.:S A tested végülis elég vékony, mondhatni modell alkat, de azért az arc is számít. Arc nélkül nem tudok semmit mondani..
 4/13 anonim ***** válasza:
Előző: de kedves. :D
 5/13 anonim ***** válasza:
*Első:
2010. júl. 20. 19:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Zsófi te vagy az? xD

Am sztem jól nézel ki, nekem bejössz. Ha az arcod is akkor meg pláne. De sztem aki modell akar lenni annak nagy k.rvának kell lennie. Megéri?

2010. júl. 20. 19:47
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek a válaszokat. Nem Zsófi vagyok amúgy, hanem Zsaffi(becenév :D). Tudom, hogy kicsit vékony a lábam, de nem tudok micsinálni vele.

Háát, kva azért nem akarok lenni :D

2010. júl. 20. 19:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani de még elég pöttöm vagy ehhez, tanulj, szórakozz, ráérsz még a modellkedéssel foglalkozni.

Amúgy meg most lehet, hogy modell szeretnél lenni mert még a csapból is ők folynak de hidd el amit a tv-ben látsz az csak egy szép álom, modellnek lenni nagyon fárasztó dolog, állandóan figyelned kell az alakodra, hiszen náluk mindig bikiniszezon van (télen-nyáron), kész agyrém az életük, ha nem 40 kg-os a lány elküldik az ügynökségtől, elveszted a barátaidat és a szüleidet is csak hébe-hóba láthatod, ráadásul állandó stresszben élnek mert a modellek egyik pillanatról a másikra cserélődnek, mert lehet, hogy egyik nap ő a tökéletes modell mindenki odavan érte, de másnap jöhet egy másik lány aki még különlegesebb és akkor dobják is az előzőt.

Az egy dolog, hogy azt látod, hogy márkás ruhákban a legmenőbb partykon flangálnak de ezért komoly áldozatokat is hoznak...

De majd megérted ezt egy pár év múlva!

2010. júl. 20. 19:50
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Én modellkedtem. Onnan tudom, milyennek kell lennie egy lánynak,a képen szereplő lánynak meg nincs semmi alakja! Vékony, ami nem a legjobb. Nézzétek már végig a modell lányokat, na azoknak igenis van alakjuk.
2010. júl. 20. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:
A 19:50 nek teljes mértékben igaza van EGYETÉRTEK VELE.
2010. júl. 20. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!