Más is utálja szlenget?
Figyelt kérdés
én utálom,mert elveszik a magyar nyelv!"nyelvében él a nemzet".és minek ez a sok hülye lol meg xd? olyan baromság!2010. júl. 20. 14:28
11/18 A kérdező kommentje:
egyébként az a bajom az "emotionokkal"...na jó bevallom az csakúgy egyszerűen idegesít.emlékeztet valakikre...és egyébként az ha elgépel az ember 1-2 betűt az még nem olyan nagy baj!ja és a annyi felkiáltójelet rakok,amennyit akarok!!!!jó????!!!!!?????ja?ja?ja?ja?
2010. júl. 20. 17:28
12/18 anonim válasza:
Nem utálom, mivel én is gyakran használom. De ettől függetlenül nem felejtem el a magyar helyesírást, és nem érzem azt, hogy a "szlengek" gyakori használatából kifolyólag kevesebbet érnék.
13/18 anonim válasza:
Egy-kettő nem zavar, de ha minden szó után van egy már igen. Engem a nem hivatlos rövidítések jobban zavarnak (h, vok, vki, stb.).
14/18 anonim válasza:
na az ilyen hogy h, vok, vmi és társai engem is zavarnak... msn-en még talán, de egy fórumban azért lehetne normálisan írni..
15/18 anonim válasza:
engem nem zavar, én is használom.. MKI érti,:D akkor meg miért ne?
16/18 anonim válasza:
jjjaa, és rám onnan ragadt rám, h ha írok egy smst, akkor amire kiírnék minden szót, addigra lemenne a nap, meg elhasználok vele tök sok karaktert.. így egyszerűbb ha rövidítem, és így rám ragadt, és kész. attól függetlenül tudok helyesen írni, 5-ös vagyok nyelvtanból;)
17/18 A kérdező kommentje:
én többek közt ezekre gondoltam:naon,vok,vki, h,testvér(niggeresen),sirály,király.
2010. júl. 22. 10:14
18/18 anonim válasza:
A "szleng" szó is egy szleng :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!