Rajtam kívül van aki utálja az ilyen szavakat mint pl a "lájk"?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 23:41
4/13 anonim válasza:
Én konkrétan gyűlölom. Kerülöm a használatát is.
7/13 anonim válasza:
ezt én sem szeretem..-.- ha valami angol,akkor írjuk már normálisan legalább,hogy "like" :/
9/13 anonim válasza:
Utolsó: -_- Keresel szépen egy Online fordítót, és bepötyögöd ezt: "Like" katt a fordításra, és rájössz!
10/13 anonim válasza:
Én egyszerűen megvetem,
főleg az az eset jut ilyenkor az eszembe, hogy: van egy(bizonyos)hülyegyerek az osztályban(van több is de az most mellékes) aki azt kérdezgette körbe a többiektől(gondolom jópofa akart lenni)(tudom sok a zárójel és már inkább a kérdésre kéne válaszólnom, úgyhogy nem is húzom tovább az időt :))hogy: lájkolod a sültkrumplit
és ha nem lenne önmegtartóztató erőm akkor úgypofán ba... vagyis ütöttem volna hogy a nyakában a gerinccsigolyák molekulákra törnek szét
mert ha van egy angol szó akkor azt rakja már olyan környezetbe, + nem is tud angolúl annyira hogy úgy beszéjen
utóirat:utálom a lájk szót!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!