Nem találok állást. Most mihez kezdjek?
Neked van kérdésed, neked van szükséged segítségre, de nem árulsz el mindent hanem még én kérdezzem meg a részleteket?
Te tényleg megéred a pénzedet.
Tényleg, ne fizessek azért, hogy válaszolhatok neked?
Te várod el hogy mondjam el mindet amit csinálok miközben csak segítséget kérek .
Amíg te kötözködni tudsz addig mások kevesebb információval láttak el tanáccsal.
Teszek rá magasról hogy ki minek tart.
Nézz már szerencsétlen kérdezőre, állítólag diplomás, de mégis harapófogóval kell belőle kihúzni hogy valójában mit is szeretne megtudni és még neki áll feljebb ha az ember rákérdez valamire.
Már ne is haragudj de ha én szeretnék valamit megtudni, akkor az a legkevesebb hogy kifejtem a körülményeket nem csak ide böfögök valami érthetetlen és követhetetlen karakterhalmazt aztán hámozzátok ki belőle amit tudtok...
Meg nem is az első, aki primitív módon reagál.
De ez nem értem, miért kéne hogy az én bajom legyen.
Valóban leírtad, hogy állást keresel.
Meg leírtad, hogy diplomás vagy, ami baromság, innentől nehéz komolyan venni bármit is.
Ezen kívül nem derült ki, hogy mely országban keresel munkát, hogy VALÓJÁBAN milyen végzettséged van, azt is csak sejtjük, hogy a szakmádban keresel munkát és nem érdekel mondjuk gyári munka ami nem igényel végzettséget, arról nem beszélve, hogy Románia olyan kicsi, hogy nyilván tökmindegy, mely részén tudna valaki segíteni.
És az már csak a hab a tortán, hogy akkor tulajdonképpen miért Magyarországon keresel munkát, ha Romániában akarsz. Vagy mi? Ez még mindig nem teljesen világos.
Na mindegy, az a baj, hogy minden kommenteddel csak tovább mélyíted a sötétséget, megtudtuk például, hogy valójában már van állásod...
Való igaz amit mond az utolsó bár lehet én fogalmaztam rosszul.
Köszönöm a segítségeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!