Nem találok állást. Most mihez kezdjek?
Elfelejtettem kiírni hogy a 4511 és a 1111 földmunka gépekre van a jogosítványom.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Földmunkagép kezelő diploma? XD
Szerintem mindenütt kiröhögnek ezzel.
Ha Romániában élsz, román papírod van (akár diploma, akár Phd, nekem mindegy, minek nevezed), miért nem Romániában próbálkozol?
Ha már Magyarországon próbálkozol, akkor miért nem nézel utána, minek is hívják itt a végzettségedet? Diploma?! :DDD
Mi lesz a következő, Utcaseprészeti doktorátus?!
Amennyiben kíváncsi vagy a diplomám teljes nevére parancsolj
Földmunka rakodó és szállító gép kezelő.
Szöveget kéne értelmezni kezdetnek okos
De hiába mndom ezt egy olyan embernek aki pont úgy viselkedik mint a 12 éves srácok akik teszik a nagyot. Javaslom elmehetne dolgozni is mint hogy itt teszi az okosak csak azért mert az interneten kívül mindenki lesz@r téged.
Szöveget kéne értelmezni kezdetnek okos.
De hiába mndom ezt egy olyan embernek aki pont úgy viselkedik mint a 12 éves srácok akik teszik a nagyot. Javaslom elmehetne dolgozni is mint hogy itt teszi az okosat csak azért mert az interneten kívül mindenki lesz@r téged.
Ezt a diplomát hol tetted le Magyarországon? Nem ingyenes OKJ volt véletlenül? Egyébként mindenhol hiány van szakmunkásokból, külföldön pedig nem minden OKJ-t fogadnak el.
Pályakezdőként is el kellene tudni helyezkedni egy ilyen szakmával, de ha nagyon nem megy, akkor ne ilyen jellegű munkát keress!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!