Mire jó ez a folytonos "Tetszik neked ez meg ez a név? Mi a véleményed erről a névről? " kérdések özöne?
Nem tudom kinek, de jó szokása naponta vagy 20szor minden névről ezt megkérdezni. De minek?? Aki más véleménye alapján akarja a gyerekét elnevezni, annak csak gratulálni tudok, utána meg már nem totál mindegy kit hogyan hívnak?
Ha egy pl. Anna feltesz egy ilye kérdést és csak utálkozó választ kap, világfájdalmában leveti magát az ablakból vagy megváltoztatja a nevét vagy mi van??
Én a sok névből melyik a legjobb?-típusúakat nem szeretem.
Arra nem is válaszolok.
Ha egy nevet kérdeznek, még úgy odateszem magam a tmára.
Gondolom az elöző kérdés miatt írtad ki ezt...^^ Azt énn írtam.
Igazából bármit meg lehet kérdezni, amit csak akarunk, amíg nem ütközik szabályba.
Hisz teis feltetted ezt a kérdést.
Most énis feltehtnémna zt h :
"Mire jó az, hogy megkérdezik, hogy miért tesznek fel kérdéseket?"
De nemfogom, mrt értelmetlen, ígyis-úgyis felteszik..:D
mi bajod vele? lehet hogy hga felteszel te egy kérdést akkor az másnak az unalmas
gyakorikérdések.hu nem tudsz olvasni???
ami máshol nem mertél megkérdezni itt megkérdezheted?? ezt se látod nem mehet végig az utcánés mindenkitől megkérdezni hogy tetszik ez a név ezértz jön ide te idióta -.-
Ez ugyanolyan, mint miko a kutyák topikban egy nap ötezren kérdezik meg, hogy milyen kutyát válasszanak, felsoolnak vagy kettőt-hármat, de még jobb, miko egyet se, csak kédik, hogy milyen kutya illik hozzá. Aki ezt a kédést felteszi, ahhoz a plüss illik, általában be is írom ezt, és lepontoznak :) De aki ennyire teszetosza, az ne tartson állatot.
A neves kédéseket mindig megnyitom és elolvasom. Szeintem csak azt akarják tudni a kérdezők, hogy az emberek többségéből milyen érzést vált ki egy-egy név. Nincs ebben semmi, főleg, ha komolyan érdeklik a válaszok, nem kezd el föcsögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!