Elégedett vagy az életeddel?
Figyelt kérdés
Keressük az ország legelégedetlenebb emberét, kort is írjatok!2019. júl. 24. 18:38
1/11 anonim válasza:
Okádnom kell ha az életemre gondolok...
Viszont az én saram, szóval nem igazán nyavajoghatok miatta.
25/F
2/11 anonim válasza:
Jelen. Amit lehetett elbasztam. Nő, pénz, egészség......
3/11 anonim válasza:
összességében elég sok negatív dolog volt benne, de most elég jól állok
az Emberek kategóriában, vagy a tini kategóriában nézz szét ott elég sokan rinyálnak
anyu nem veszi meg az új játékot, telefont, cipőt...lehetetlenség csajozni, nincs munka, rossz minden is!
4/11 A kérdező kommentje:
Ti fontosabbak vagytok, mint pár tini nyavalygása.
2019. júl. 25. 10:04
5/11 anonim válasza:
Igen, én az vagyok. Vannak problémáim, egészségügyiek is, de úgy érzem jó felé tart az életem, ami sok munka és lemondás volt. Mese habbal élet nem létezik, de érdemes kihozni belőle a legtöbbet.
30 N
6/11 A kérdező kommentje:
Milyen problémák, konkrétan?
2019. júl. 31. 13:25
7/11 anonim válasza:
Testvérem. Én a második hozzászóló vagyok. Te még nem nyilatkoztál. Mi a pálya veled?
8/11 A kérdező kommentje:
Velem ugyanaz mint a tesóddal, mikor megszólal a tesó dal.
2019. júl. 31. 20:08
9/11 anonim válasza:
Ja értem. Akkor nem nehéz kitalálni, miért hoztad létre ezt a kérdést. Mert cefet szar az életed, és abban bízol, reménykedsz, örülsz neki, hogy van a tiednél lejjebb is. Olcsó vígasz.
10/11 aries 2 válasza:
Nem. Feleslegesen kínoz egy betegség. Helyben nincs barátom, túratársam és párom sincs. 42 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!