Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiás lennék? Változtatni...

Genevieve kérdése:

Anorexiás lennék? Változtatni akarok) :16/l

Figyelt kérdés

Nemsokára 16 éves leszek,158 cm-rel vagyok 36 kg. Soha nem vagyok éhes,ha nem "figyelmeztetnek",hajlamos vagyok megfeledkezni az evésről. Igazából szeretnék hízni,de sosem tudom kontrollálni,ha felszedek 1-2 kilót,napokon belül lemegy rólam..:(

Orvostól orvosig járunk,most injekciókat kapok emiatt naponta,de már elegem van az egészből..Ez anorexia?

Nem látom magam kövérnek,és förtelmesnek tartom ahogy kinézek..de mégse sikerül,akárhogy akarom.

Kérlek segítsetek:(

2010. júl. 9. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A magasságodon hogy segítettek? Én is elég alacsony vagyok és szeretnék egy 5-10 centivel nagyobb lenni, de sajnos már ekkora maradtam.

Bocsi, de nem te vagy az a lány akit egyszer mutatott a tévé?

2012. márc. 18. 11:21
 12/12 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem anorexia, valami más. Az anorexiás még tíz kilósan is elhízottnak érzi magát. Neked valami màs bajod van, érzelmi problémák vagy ételallergia is lehet a háttérben.
2016. jan. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!