Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túl keveset eszek? Mit csinálj...

Túl keveset eszek? Mit csináljak másképp?

Figyelt kérdés
Általában napi max 2X eszek akkor is próbálok kevesebbet. Ha meg pl pénteken meg szombaton bulizni megyek akkor meg másfél napig nem eszek semmit, mert nincs rá időm, ugyebár klubokban meg kocsmákban nem árulnak kaját se.. Plusz hogy dohányzok attól sincs étvágyam szinte soha. És elkezdtem fogyni, de így se vagyok vmi kövér, 160 centi és 48 kg. Abba kéne hagynom ezt az életvitelt és normálisan enni? 16L
2010. júl. 9. 12:10
 1/3 anonim válasza:
napi 7x egyél 2 óránként mindig egy keveset.ne annyit hogy fájjon a hasad minden evésnél,csak anyyit,amennyi jól esik.én 158cm 45 kg vok.ugyaenezzel a problémával.hidd el be fog válni.ja és ne cigizz sűrűn.csak mértékkel!klubbokban meg kocsmákban is elrágcsálhatsz egy kis chips-et. :)
2010. júl. 9. 13:57
 2/3 anonim válasza:
amugy a 7x-i evés arra jó ha fogytál és vissza akarod szedni.vagy simán hízni akarsz.
2010. júl. 9. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
A lehető legjobban táplálkozol. Egyedül az nem jó, ha van olyan nap, hogy egyáltalán nem eszel. Hibás az a nézet, mely szerint behatárolva minden nap többször kell enni, az sem jó ha az ember zabál. Aki egészségesen akar élni, annak annyit kell ennie, amennyinél épp érzi hogy most elég, azonnal meg kell állni, nem kell degeszre enni magad. És annyiszor ahányszor a szervezeted jelzi. Te csinálod jól, még ha ez másoknak furcsa is.
2010. júl. 15. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!