Miert fontos hust enni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 17:33
4/7 anonim válasza:
Állati zsír + fehérje miatt, nameg a B12 vitamin miatt..
Aki meg azt állítja, hogy a szervezetnek nem kell állati zsír az egyen gépzsírt!!
5/7 anonim válasza:
Sokféle enzim + sav is van benne.
És legfőképp azért mert az emésztőrendszerünk nem oylan minta kérődzőké, mi nem tudunk annyi mindent hazsnostíani a növényből mint azok, pl cellulóz.
Így azt közvetve a húsból kell pótolni..
6/7 anonim válasza:
Én vérszegény lettem, miután hosszú ideig nem ettem húst vagy csak néha nagyon keveset. Sápadt voltam, hullott a hajam, tört a körmöm, rossz kedvem volt és gyenge voltam. A vastabletták zavarták a gyomrom. Nekem ez nem hiányzik, inkább eszem a husit, bár nem vagyok oda érte.
7/7 anonim válasza:
Mert finom :D
Amúgy utolsó, vannak nagyon finoman elkészített húsok, pl vadas, kínai szószos. :P
Meg amúgyis aki nem eszik húst vaginitiszes lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!