Sajt megromolhat könnyen ikyen időben, ha egy meleg autóban volt egy félnap?
Ma vették, de az utolsónak olyan fura íze volt...
Megjártam rengetegszer a sajttal. Egy osztálykirándulást is végigf...stam a romlott rántittsajt miatt, amit ebédre kaptunk.
Persze mindenki engem röhögött, de most már tudom, hogy egyáltalán nem az én hibám volt az ételmérgezés. Inkább segíteni (megvárni, gyógyszert adni, esetpeg orvoshoz vinni, mert hánytam is). Á nem, még a tanárok is engem röhögtek.
Pedig egy ételmérgezés nem is játék.
Sajt és sajt között óriási különbségek lehetnek. Az a rántott sajt sem biztos, hogy romlott volt, csak esetleg silány minőségű, illetve ha más nem lett beteg tőle, akkor lehet, hogy csak benyaltál valami kórokozót a kirándulás alatt, vagy érzékeny vagy valamire, amit ettél (nem feltétlenül a sajtra, gondolom, mást is ettél, a panírban is lehet bármi, pl. ha mirelit félkész termékből készült a rántott sajt).
Ha érzékeny az emésztésed, jobb, ha nem eszel olyan dolgokat, amikről tudod, hogy nem megfelelően tárolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!