Hogyan tudnék le adni a test zsír százalékomból?
Figyelt kérdés
21%-os test zsírom van 70 Kiló vagyok 175 centi és ahol igazán meglátszik az a hasam és a mellem. Az étrendem olyan, hogy mindent meg eszek csak fehér kenyér sok hús stb. Ha nem változtatom az étrendemet attól még le tudok adni zsírt? Például futással, egyébként kemény fizikai munkát végzek mellete nem tudom, hogy bírnám ha más étrendem lenne.2019. máj. 9. 20:58
1/4 anonim válasza:
Le adni, test zsír százalék.
Helyesen: leadni, testzsírszázalék. Egybe kell írni.
2/4 A kérdező kommentje:
Most lehet kritizálni a helyes írásom soha nem tudtam helyesen írni mert diszgráfiám van sajnálom.
2019. máj. 9. 21:09
3/4 anonim válasza:
ha elkezdesz futni akkkor eloszor a sulyod fog valtozni utana kezd el atalakulni a testosszeteteled. az etrenedben figyelj oda arra hogy pl. teljes kiorlesu kenyeret egyel es keruld a cukros kajakat:) de amugy szerintem semmi baj nincs a 20%os testzsirral
4/4 anonim válasza:
szétválasztó étrenddel biztos fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!