162 cm és 55 kg vagyok. Ez sok?
Figyelt kérdés
A netfit merésen 29% a test zsír százalékom... Ez sok?2016. ápr. 22. 21:07
1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és 15 éves lány vagyok^^
2016. ápr. 22. 21:08
2/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok, teljesen normális testalkatod van.
3/10 anonim válasza:
Nem, ez teljesen normális. A max., ami még normális, az a magasság mínusz 100, így nálad 162 cm- nél ez 62 lenne, de ehhez képest te még bőven lejjebb vagy.:)
4/10 anonim válasza:
A magasság-súly annyira nem vészes, de a 29% testzsír százalék nem valami jó. Nekem 15% és 168 - 56 kg vagyok.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megy a zöld pacsi^^ igazából, ez a 29% zavar, mert nem vagyok duci, sem kövér, egészségesen étkezem, szóval nem is értem hogy élhet ilyen sok:( mondunk húsvét után mérték, ami miatt eléggé be voltam kajálva:D e miatt is lehet ilyen sok? Elnézést az értetlenkedésemért, de nagyon nem értek ehhez:d
2016. ápr. 22. 21:49
6/10 A kérdező kommentje:
Élhet*ilyen
Bocsi, automatikus javítás telóról:D
2016. ápr. 22. 21:50
7/10 anonim válasza:
A súlyod jó, csak sportolnod, mozognod kéne.
8/10 A kérdező kommentje:
mozgok, ju-jitsuzok:)
2016. ápr. 25. 18:40
9/10 anonim válasza:
Akkor ne foglalkozz a testzsírszázalékoddal :) Jó vagy így.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem sok, épp jó. Főleg ha sportolsz :), ha soknak látod, akkor kicsit alakítsd át az étrended.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!