Zotya... kérdése:
Az nagy probléma, ha egy nap csak egyszer eszem, de akkor bőségesen?
Figyelt kérdés
Reggel nem kívánok semmit, ebédre megéhezem és sokat eszem, vacsorára szintén nem vagyok éhes.2019. ápr. 27. 18:43
1/5 anonim válasza:
Én 20 éve ezt csinálom, és semmi bajom tőle. Az ősember sem tudott napi 3x enni, az evolúció meg nem olyan gyors.
2/5 anonim válasza:
Én meg egész nap csak kávé cigi. Késő este meg teleeszem magam, kb 20 éves koromtól. Már elmúltam hatvan éves és dokihoz csak a jogsi végett megyek.
3/5 anonim válasza:
Nekem magas volt az éhomi cukorszintem amikor nem reggeliztem, csak ebéd és vacsora, amióta háromszor eszem, a cukrom rendbejött.
4/5 anonim válasza:
Nagyban függ attól, hogy mit örököltél a szüleidtől. Vannak e gyomor problémáik vagy ilyesmi.
Lehet ettől semmi bajod se lesz évtizedekig, de lehetséges az is, hogy problémát okoz majd.
Mennyi ideje csinálod így?
5/5 A kérdező kommentje:
3 hónapja kb. mióta elkezdtem ápolástant tanulni. Lehet ez is közre játszik. Rengeteg az anyag és nehéz megtanulni.
2019. ápr. 28. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!