Mi az oka annak, hogy a bulimiás betegek általában enyhén túlsúlyosak? Hiszen hánynak. Vagy van aki nem mindig? És miért említik általában egy lapon az anorexiával? Hiszen ez két merőben eltérő betegség, csak a cél a közös.
En anorexiaval kezdtem. Aztan rájöttem, hogy megehetek ugyanúgy mindet, ha kihanyom. Híztam miatta, de csak 2-3 kg-t. Meg igy is csak 35 kg vagyok. De ez a poklok pokla, senkinek sem ajánlom, hogy ezt a szörnyűséget tegye magával.
Egyébként valamennyi tenyleg felszívódik, Foleg, ha az egesz napot ilyen hülyeségekre pazarolja az ember, hogy zabál és megy hányni...
"Mi az oka annak, hogy a bulimiás betegek általában enyhén túlsúlyosak? Hiszen hánynak. Vagy van aki nem mindig? És miért említik általában egy lapon az anorexiával? Hiszen ez két merőben eltérő betegség, csak a cél a közös."
"En anorexiaval kezdtem. Aztan rájöttem, hogy megehetek ugyanúgy mindet, ha kihanyom. Híztam miatta, de csak 2-3 kg-t. Meg igy is csak 35 kg vagyok."
Kérdező, szerinted 35 kilósan ő is túlsúlyos? Te hány kiló vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!