Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi az oka annak, hogy a...

Mi az oka annak, hogy a bulimiás betegek általában enyhén túlsúlyosak? Hiszen hánynak. Vagy van aki nem mindig? És miért említik általában egy lapon az anorexiával? Hiszen ez két merőben eltérő betegség, csak a cél a közös.

Figyelt kérdés

2019. ápr. 8. 20:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Van
2019. ápr. 12. 09:24
 12/17 A kérdező kommentje:
🤮🤦‍♂️🙅‍♀️🙅‍♂️🙎‍♀️🙎‍♂️
2019. ápr. 12. 09:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

En anorexiaval kezdtem. Aztan rájöttem, hogy megehetek ugyanúgy mindet, ha kihanyom. Híztam miatta, de csak 2-3 kg-t. Meg igy is csak 35 kg vagyok. De ez a poklok pokla, senkinek sem ajánlom, hogy ezt a szörnyűséget tegye magával.

Egyébként valamennyi tenyleg felszívódik, Foleg, ha az egesz napot ilyen hülyeségekre pazarolja az ember, hogy zabál és megy hányni...

2019. ápr. 12. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

"Mi az oka annak, hogy a bulimiás betegek általában enyhén túlsúlyosak? Hiszen hánynak. Vagy van aki nem mindig? És miért említik általában egy lapon az anorexiával? Hiszen ez két merőben eltérő betegség, csak a cél a közös."

"En anorexiaval kezdtem. Aztan rájöttem, hogy megehetek ugyanúgy mindet, ha kihanyom. Híztam miatta, de csak 2-3 kg-t. Meg igy is csak 35 kg vagyok."

Kérdező, szerinted 35 kilósan ő is túlsúlyos? Te hány kiló vagy?

2019. ápr. 13. 00:10
 15/17 A kérdező kommentje:
55.nem de nem is értem ez h jön ide. Ha anorexiaval kezdte persze h nem túlsúlyos.
2019. ápr. 13. 08:36
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem túlsúlyosak a bulimiás betegek
2019. ápr. 14. 17:26
 17/17 anonim válasza:
100%
Én bulimiás vagyok, és nem vagyok túlsúlyos....egyáltalán....hidd el aki régóta "szenved" ebben a betegségben annak már megvannak azok a "trükkjei", amivel egy gramm se szívódik fel, ha nem akarja....egy idő után az ujjadat sem kell ledugni a torkodon hogy visszajöjjön a gyomrod tartalma. Persze nagyon jó hogy mindent megehetsz bűntudat nélkül, de függővé válsz.....egyrészt olyan szinten megnő az étvágyad hogy nem tudod kontrolálni és mindig a bezabálásra fogsz törekedni....másrészt utána rögtön szabadulni akarsz a hatalmas mennyiségű kajától....szóval tönkretesz testileg, szellemileg ugyanúgy mint a drog vagy a pia.....
2019. máj. 16. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!