Van valami hízókúra amitől gyorsan híznék?
Nem, nem hájban szeretném:D
Jól érzem magam, ezért betegségre nem gyanakszom, lehetséges hogy ilyen az alkatom, de ez szívás mert a lányok így nem szeretnek:(
Mindenképp muszáj változtatnom magamon.
Szeva, egy cipőben járunk (182 cm 57 kg). Amúgy megnyugodhatsz a 10-ből szerintem 9 fiatal vagy nagyon sovány, vagy nagyon kövér. Sajnos ez van, ez a tinikor egyik hátránya, ezt befolyásolni nem igazán lehet, mert annak később meg lesz a hátránya.30 évesen már azzal kell törődnöd nehogy meghízz ebben biztos lehetsz. Amúgy, a vékonyság meg igen is divat. Ha megnézed a legtöbb sztárt, általában vékonyak, itt van pl. Robert Pattinson, nem hiszem, hogy ennél sokkal vékonyabb lennél:
És megnézheted, hogy mennyi nő van oda érte, megszámolni is nehéz lehet...
Én voltam kivizsgáláson más okból, túl jó is lett a vérképem, neked is biztosan genetika, semmi betegség sincsen. Hízókúra nincs, ha genetikailag ilyen vagy, ne is akarj hízni, nem is tudsz. Viszont van egy megoldás, elkezdhetsz izmosítani, én is azt teszem most. Mondjuk én szeretem a vékonyságot férfi létemre, csak egy két kiló izom kell, 65 kg-al már bőven megelégszek, az a lényeg anorexiás ne legyek, viszont bodybuilding se leszek sohasem nem is akarok. Egy férfi legyen vékony és izmos, ennyi. Persze jöhet a sok irigykedő idóta, hogy jajj b.uzi vékonyak, de hidd el, jó ez a testalkat. Szerintem neked plusz 20 kiló az nagyon sok lenne, a szervezeted szerintem nem bírná megszokni, főleg gondolom, még fiatal vagy mint én. 65-68 kg bőven elég lenne neked, semmivel se akarj többet.
Egyik kérdésnél már írtam egy választ, neked is bemásolom ide, ezt a módszert követed, akkor izmosodni fogsz:
"Nos, ha genetikailag ilyen vagy, AKKOR NEM TUDSZ HÍZNI, úgy, mint ahogy én sem. Ha télleg normális éktezéssel nem tudsz felszedni 1 kilót sem, és sovány vagy, akkor a hízást elfelejtheted, ugyanis annyit nem tudnál enni, hogy sima kajálással meghízz. Nagyon bírom az ilyen válaszadókat, akik azt mondják, hogy egyél több kaját, meg hogy iktass be étrendedbe zsírosabb kaját, egyél eggyel többet meg szegyjél étvágycsinálót (minek amikor annyit eszek mint egy ló és nem hízok meg?)... Nem használnak ezek semmit, hidd el, tapasztalatból mondom!
Van egy megoldást, mivel a hízás több okból is felesleges, minek szeretnél magadra zsírt??? Az egy értéktelen, csúnya dolog. Ki akar lenni kicsit is hájas? Az tegyük fel mivel lenne jobb, pl. most azt gondolod a karod vékony, és rámenne egy zsírréteg és a kerülete 2 centivel nőne? mivel lenne jobb? Hogy nézne ki? Hát elég szarul...
Nos, a megoldást: Edzeni kell nagyon keményen ( de ne vidd tulzásba). heti 4x 1/másfél óra intenzív edzés a kondiba, ezután ha hazamész azonnal nyomj le egy adag tömegnövelőt (Én a Jumbo!-t ajánlom, keress rá a googléba, egy adagba (220g) van 50g fehérje, 150 g ch de folyamatosan is adagolhatod a nap folyamán magadnak, de edzés után azért kell az anyag). Ez a tömegnövelő teljesen legálisan kapható koncentrált "kaja" olyan mintha meginnál egy csirkemellet por formájában csak ugye ez gyorsabban megvan. NAgyon rendbe kell lenni az étrendednek is, kizárólag olyan kaját egyél ami az izmaidnak kedvez... Ilyen mekdonálcos kaják nem kellenek, azok az izmaidnak nem hazsnálnak, ráadásul nem is hízol tőle, ugyhogy ezeket lehet mellőzni, de mivel nem zsírodsz tőle, nyugodtan ehetsz ha megkívánod, de NE a fehérjedús étkezés kárára!
Amilyen kajákat ajánlok:
Nagy adag csirke + rizs
Zabpehely reggel
mehet a tejtermékek is ha szereted
banánban is van rengeteg szénhidrát de bele is turmixolhatod a tömegnövelődbe
hal
húsok
krumpli
Nem muszáj megvonnod magadtól mindent, pl. sok agyatlan testépítő mondja, hogy a tej kismacskáknak való nem embernek, hát jó nagy f@szok... igenis hasznos tápanyag !
Híznod nem kell, viszont az izomért meg kell dolgozni, és amikor már kialakultál, nagyon fgosz örülni, hogy nem tudsz hízni egy dekát sem, és akkor már eszedbe se jut ilyen hogy hízz, mivel szép izmos, formás tested lesz !"
17/F
Az érdekes, mivel paramétereim ugyanazok mint neked mint írtam az előbb, csak én 182 centi vagyok és 57 kiló vagyis ugyanaz, de nekem csak a medencecsontom látszik ki kicsit, a mellkasom már elég szépen izmos, a karjaim meg szálkásak már. Amúgy nincs minden veszve, kezdj el gyúrni pakolj magadra egy 10 kilót, akkor már nem lehet kifogás a csajoknál hogy sovány vagy, az a 10 kiló meg nem olyan nagy feladat, ha 1 vagy másfél évig betartasz egy fehérjedús étrendet, edzéstervet, akkor az az izom rendesen rád megy, és nem fog leereszteni egyhamar. Én is ezt csinálom, vettem egy tömegnövelőt, csak az étrendem még nagyon nincs rendben, pedig azaz alapja mindennek :( Heti 3x másfélóra edzés kibírható simán, főleg még most lendülj neki, mert nyári szünet van és gondolom még tanuló vagy úgyis, de suli mellett is simán csinálható... meg ott vannak a hétvégék is :D
Még ez a soványság a kövérségnél ezerszer jobb, bele sem gondolok mi lenne ha nagy lajhár lennék wááá
Hát figyelj, a mai világban mindenki megakar felelni :D Nos, nekem a fél életem az izmosodással telik el, már kicsit bele is őrültem a családom is észre vette, de nekem ez egy cél. Sokan mondják, hogy hagyjam abba, fogadjam el önmagamat, majd ha felnősz meghízol. De ez így nem elég. Ki a frász akar 35 évesen majd hízni, itt a kamaszkor, nem soká jönnek nekem is a 20 év, a pics@ akar akkor majd jól kinézni, nem akkor kell, hanem MOST!:D
NEKED kell eldöntened, hogy mennyit ér ez a dolog neked. Szép tested csak MUNKÁVAL lesz, nagyon nagy törődést igényelő munkával. Sajna ez van, megkell érte küzdeni :S De ennek az a gyönyöre, hogy nem minden ember izmos, aki viszont az, büszke lehet, hogy ő kurv@ keményen elérte ezt a fázist. Nincs olyan, hogy hízással majd jól fogsz kinézni, hízással csak egy úgy nézhetsz ki mint egy telibeszart zokni :D Amúgy sem tudsz hízni, én sem tudok, ehetsz akármennyit, ha híznál is, nem néznél ki jól, hidd el.
Arra a válasz, hogy a csajok hogy más szemmel néznének-e rád, egyértelműen több esetben NEM a válasz. Ha izmos leszel, akkor elismerően bólitanak, hogy igen, törődik a testével, de ha akkor nem akartak semmit, akkor sem fognak ha kigyúrtad magad, ez az én véleményem.
PErsze van néhány kivétel, aki meghal az izmos testért, az ilyeneknél lehet hódítani, de aki csak annyira el van a külsőkkel foglalva, hát... érdekes.
Amúgy mint mondtam, a többségnek JELENLEG a vékony alkatú, jóképű fiúk jönnek be, most volt az Aktívban a TV2-n...
A döntés a te kezedben van :D
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!