Miért egészségtelenek a felvágottak?
Figyelt kérdés
Azt mondják hogy azért mert sok tartósítószer van benne. Na most az EU élelmiszer biztonsági hivatala nagyon szigorúan ellenőrzi ezeket a tartósító szereket és kimondták nincs rá bizonyíték és nem igazolódott be hogy ezek a szerek károsak az egészségre illetve egészségtelenek. Most akkor mi is a baj?2019. márc. 8. 06:55
11/14 anonim válasza:
Hosszútávon a fölösleges adalékok 100%, hogy nem egészségesek. De egyetlen tanulmány sincs, ami mondjuk alátámasztaná. Nézd vissza 50 éve mit gondolt a tudomány egészségesnek. Nem egyszerű számomra megbízni a multikban..
12/14 anonim válasza:
Én ugyan vegetáriánus vagyok, de a családomnak rendszeresen készítek házilag felvàgottat. Csirkemellsonkàt pl 100% húsból. Össze sem lehet hasonlítani a boltival. Mindent bele daràlnak és rengeteg szója is kerül bele. Én ha ennèk húst sem vennék bolti felvàgottat és virslit. Láttam hogy készül, a kolloidmalom a csontokat is le tudja pürèsìteni.
Tényleg próbáljátok ki a házit, nem nagy munka.
13/14 anonim válasza:
A fertőtlenítőként belerakott nitritekről régóta tudni, hogy rákkeltő. Az egyik legbiztosabb jele a fogyaszthatóságnak az, hogy kutya mennyire hajlandó megenni (bár időnként kényszerből megeszik). Valamire való kutya a szójásat csak löködi az orrával és a többit is csak a belerakott ízanyagok miatt eszi meg. Kisgyereknek szigorúan tilos felvágottat adni, mert a nitritek rontják a vörösvérsejtek oxigénleadó képességét. Saját magánmindenki tapasztalhatja, ha este felvágottat eszik, éjjel iszonyú szomjúság tör rá a rengeteg, ozmotikusan aktív adalékanyag miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!