Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek Szendi...

Mi a véleményetek Szendi Gábor állításairól?

Figyelt kérdés

Tudományosan mindent alá tud támasztani ott vannak a külföldi tanulmányok eredményei..

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. márc. 4. 18:33
1 2
 11/13 Hannibal33 ***** válasza:
33%

laji2 Tényleg lehet kommenteléssel pénzt keresni? Engem érdekelne. :D :D :D

A diploma pedig semmit nem számít. Legtöbb orvosnak a pénz fontosabb az embernél, nem is értem, miért választják ezt a hivatást. Magánban tudnak gyógyítani, államiban meg amnéziájuk lesz, milyen érdekes.

2019. máj. 6. 16:11
 12/13 anonim válasza:
Szendi Gàbornál jártam magánórán. Egy rettenetesen koszos es büdös lakásban fogadott. Ő maga is annyira áporodott szagú volt, hogy alig bírtam végig ülni a másfél órát. Csak magáról beszélt végig. Az elején feltett 1 darab kérdést. Nem jegyzetelt, nem akart megtudni semmit rólam. Kiselőadást tartott saját magáról és a sikereiről végig!! Szerinte nagyon egyszerű minden probléma, meg kell oldani. Nem veszi figyelembe, hogy az emberek különbözőek. Most már értem miért rúgták ki mindenhonnan. Egy szűklátókörű, buta, nárcisztikus, beképzelt senkiházi ember. SENKINEK NEM AJÁNLOM, 20 Ft-ra lehúzott! Átvágva érzem magam és becsapva.
2022. nov. 5. 13:14
 13/13 anonim válasza:
Pontosabban 20,000 Ft-al meglopott!!
2022. nov. 5. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!