Az, hogy szendi egy idióta, semmiféle táplálkozástudományi vagy orvostudományi vagy egészségügyi végzettsége nincsenek, és az állításai EGYÁLTALÁN NEM TUDOMÁNYOSAN MEGALAPOZOTTAK.
Már az oldal összeállításán, minőségén is kinézetén is látszik hogy egy bolondember kontár hülyeségeit olvashatjuk, nem pedig egy hozzáértőét.
Emellett a külföldi tanulmányok amikre hivatkozik vagy a tej/tojás/húsipar által fizetett propagandák részben, vagy pedig félrefordított zagyvaságok, illetve olyan hülyeségek, mint pl. a patkányokon tesztelték ezt-azt és ebből vezet le az emberekre következtetést az emésztést és egészséget érintve - nekem ne hasonlítsa kérem senki az emésztésemet meg a szervezetemet egy patkányéhoz. Lehet, hogy szendi egy patkány, de a normál ember nem az.
2019. márc. 4. 19:19
3/13 anonim válasza:
Finoman fogalmazva: a diliházba való ez az ember. A kutyámnak több fogalma van a táplálkozástudományról mint Szendi Gábornak...
2019. márc. 4. 19:26
4/13 anonim válasza:
A források nem tudományos cikkek. Gyakorlatilag ezek a kóklerek egymás cikkeit linkelik körbe.
A fentebbiek fizetett agymosó gyalázkodók. Elég könnyen szembeötlik. Azért ragadtam billentyűzetet, mert épp rám jött tőlük az időnként esedékes hányinger.
Az igazság PONT az ellenkezője. A helyes értékeléshez a kulcsszó: józan paraszti ész. ELOLVASNI legalább az idézett források összefoglalóját; kétes esetekben a fontosabb/kérdéses részeit is. Összevetni az ellentmondó állításokat, szükség esetén rákeresni továbbiakra.
2019. máj. 1. 12:56
6/13 laji2 válasza:
Kifelejtettem: szakemberként szóltam hozzá -- évfolyamelsőként végzett orvos vagyok.
2019. máj. 1. 12:57
7/13 anonim válasza:
Orvosin nincs olyan, hogy évfolyamelső, nem emelnek ki egy embert. Van summa cum laude minősítésű diploma és ennyi. Száz éve talán volt ilyen, de ha ez igaz, akkor kedves kolléga szerintem vonulj nyugdíjba. Szendi egy barom és csak árt mind a betegeknek mind az orvostudománynak. Írom ezt úgy, hogy veled ellentétben én valóban orvos vagyok, és senki nem fizet ezért a bejegyzésért.
2019. máj. 1. 13:43
8/13 laji2 válasza:
Valóban nincs, csak kitüntetéssel végzés, amit maga volt kevéssé kedves latinul emlegetni egy magyar honlapon, és amivel RENDELKEZEM. Az évfolyamelső pedig egyszerűen annyit jelent, hogy az én 6 évi össz osztályzatom volt a legjobb.
Én nem állítom, hogy maga nem orvos. Sajnos, egyre több magafélével találkozom.
2019. máj. 1. 17:53
9/13 laji2 válasza:
Egyébként az ilyen fizetett hurrogókórus bizonyos szempontból hasznos is. Könnyen felismerhető, elsősorban modortalan pökhendiségükről, de más jegyekből is. Ott vannak minden közösségi helyen -- a hazugság fontos fegyver. Mára oda jutottunk, hogy a legalább átlagos értelmi hányadosú ember, számára ismeretlen szakterületeken, egész jó eséllyel megítélheti a helyes választ: a lehurrogott.
2019. máj. 1. 18:01
10/13 Hannibal33 válasza:
Olvastam egy ritka hülye érvet Szendi oldalán a húsevés mellett. Eszerint egyetlen hagyományos társadalom sem volt meg húsevés nélkül. De hát minden hagyományos társadalom tök igazságtalan és embertelen, sőt, állatias! Ha nincs vadászat, ki sem alakult volna a patriarchátus, és akkor most sokkal emberibb világban élhetnénk, de ez túl nagy téma ide. Az pedig józan paraszti ésszel is hülyeségnek hangzik, hogy az ember egyen úgy, mint egy ősember. Ugyanis nem vagyok ősember. Mértékkel, változatosan, tisztán, jólesően enni az egészséges, a többi csak humbug.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!