Nem az étel hizlal, hanem a helytelen táplálkozás.
A sör alapvetően egészséges, hiszen sok ásványi anyag van benne, s vitaminok.
Testsúlygyarapodást az okoz, ha a kalóriabevitel több, vagy sokkal több, mint amire szükséged van. Ha megiszol néha egy pohár sört, nem leszel tőle rozmár.
4-es! Az lehet, de a sörhas nem kövér has, s nem a sör okozza. A sörhas a sörtől kölcsönzi a nevét, de szódavíztől is kialakulhat. Ez ugyanis a szén-dioxidtól van, kitágítja a beleket, a hasfalat.
Nem tudom, hogy akik csak a piros gomb nyomogatásához értenek, minek vannak itt.
A sörben van üres kalória, ez igaz, de képtelenül sokat kellene ahhoz inni, hogy pusztán a sörtől hízzon el valaki.
És annak a lepontozását sem értem, akik a kalóriatöbbletről írt. Tökéletesen igaza van. Egy tábla szalonnát is meg lehet enni zsíros kenyérrel, ha utána az ember ledolgozza. Jó, tudom, ez így keresztülvihetetlen, de a lényeg azon van, milyen az energiabevitel és felhasználás aránya.
5-ös
2 üveg sörrel napi +20% kalóriát viszünk be, gondold át mégegyszer, hogy lehet-e tőle hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!