Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vélemény erről az étrendről?

Vélemény erről az étrendről?

Figyelt kérdés

Reggeli

Zabpehely (100g) tejsavó fehérjével

Ebéd előtt (9:00-10:00)

Zsírszegény túró (100g)

Ebéd

Csirkemell (100g), brokkoli (100g), jázmin rizs (70g)

Után pár órával

Zsírszegény túró (100g)

17:00

Csirkemell (100g), brokkoli (100g), jázmin rizs (70g)

Este 8 óra:

Főtt tojás 3-4db

Lefekvés előtt:

Lassú felszívódású fehérje (Protein Power)

65kg vagyok. A lényeg az edzés mellett, hogy legyen energiám egész nap (fizikai munka).

2019. jan. 30. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ok...de a basmati rizst is kipróbálhatod,a bulgurt is..az is finom. De minden nap variáld kicsit,nehogy megund. Kis gyümit is ehetnél... a reggeli mellé pl 100%os narancslé.. a vitaminokat is pótolni kell.
2019. jan. 30. 20:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! +1
2019. jan. 30. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon egyhangú. Brokkolin kívül van még sokféle zöldség. A túrót magában eszed? Tehetnél bele pl. bogyós gyümölcsöket. Főtt tojást is magában? Ehetnél hozzá valamilyen salátát legalább.

Nekem nem egyértelmű, mi a célod. 65 kilósan szerintem ehetnél rendes ételeket is az adott fehérjemennyiség bevitele mellett. Miért kerülöd ennyire a zsírt? Az is ad energiát, nem csak a keményítő. Ha ennyire leszűkíted a fogyasztott ételek körét, annak valamilyen mikrotápanyag-hiány lehet a következménye.

2019. jan. 31. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!