Hogyan tudnék meghízni ha vega vagyok?
Az edzés (súlyzós vagy saját testsúlyos) annyiban jó lenne, hogy izmosodj, a lábad is vastagabb lehetne. Ehhez viszont több kalória, esetleg több fehérje is kellene. Hasznos lenne, ha pár napig tudnád vezetni pl. a kalóriabázison, hány kalóriát eszel, ebből mennyi a fehérje, szénhidrát, zsír, és ha szükséges, lehet korrigálni.
Az, hogy a szénhidrátot miből viszed be, gyümölcsből, kenyérből, sütiből és tésztából, vagy rizsből, szerintem nem igazán számít. Egyél változatosan. Az édességek valakinek jók, valakinek nem, ha hízni/tömegelni akar, mert van, akinek elveszi az étvágyát és így kevesebb tápláló ételt eszik. Ezt neked kell érezned, de írtad, hogy magadnak sütsz tartalmas sütit, úgyhogy szerintem ez így jó.
Ha jó az étvágyad és sokat eszel (jóval a saccolt kalóriaigényed felett), de mégis fogysz, akkor viszont lehet, hogy nem ártana megnézetned a pajzsmirigyedet, a túlműködés okozhat ilyet. Nézz utána a jellemző tüneteknek, és ha valamelyiket tapasztalod, menj el dokihoz.
Köszi a válaszokat! Nem divatolásból csinálom...én is egészségesebbnek tartom Ha valaki eszik húst is,de nekem ez nem megy...annyiszor próbáltam hiába hogy én készítem el,alig bírom lenyelni,nem esik jól és nem akarom hogy visszajöjjön(hányásfóbiám van)... Lehet hogy elmegyek akkor majd dokihoz,de kb 1éve amikor még pánikbeteg voltam gyógyszerallergia miatt vettek vért,akkor okés volt minden
Amúgy már a férjem is szóvá tette valamelyik nap hogy a cicim mennyire kicsi lett :( Amikor megismerkedtünk előtte pont nagyon stresszes időszakot éltem és soványabb voltam mint most de a mellem nagyobb volt mégis. Akkor most mitől van h ennyire kicsi lett? Mindjárt eltűnnek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!