Hogyan lehet könnyen meghízni?
Van ilyen. Én ugyan elhíztam, de évi 1 kilókkal, pedig folyamatosan messze túlzabáltam magam. Az emberek egy része ilyen: nagy kalóriabevitelnél begyorsul az anyagcsere és nem jelentkezik valamirevaló többlet. Nekem azért van egy határ és sosem voltam vékony, de tényleg vannak, akik cérnavékonyak, ha igazán sokat esznek is.
A többség persze azért cérnavékony, mert keveset eszik. Van, aki azt hiszi, hogy rengeteget eszik s ehet bármit, nem hízik, de nem. Nagyon sokan vannak tévedésben azzal kapcsolatban, hogy mennyi a sok, akár általánosan, nemhogy egyedileg.
Az édesség semmit nem számít, én igen sok édességgel fogytam le (igaz, cukormentessel). Kalória kell, sok. Vannak extrém gyors anyagcseréjű emberek is. Illetve sportosak, igazán aktív élethez napi sokezer kcal is kellhet.
Ha olyan vagy, akire nem jön a zsír, szedj fel izmot. S tényleg egyél sokat. Nem tudod, mennyit eszel, milyen aktivitás mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!