Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan lehet könnyen meghízni?

Havasy Dániel kérdése:

Hogyan lehet könnyen meghízni?

Figyelt kérdés
Én mindig megeszek mindent, tömöm magamba az édességet, de mégis évente 1-2 kilót hízok csak. Most 186 cm vagyok és 56 kg. Mit lehet tenni ez elken?
2018. aug. 29. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Este egyél 6 de inkább 10 óra után. Bőséges vacsi, és 2 hónapon belül + 10 kg.
2018. aug. 29. 17:26
 2/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Pont ezt akartam írni, este kell enni, de nem édességet, hanem olyan ételeket, amik sok szénhidrátot tartalmaznak, mondjuk kenyér, tészta, burgonya. Nagyon fontos a rendszeresség is, minden nap mindig ugyanabban az időpontokban egyél.
2018. aug. 29. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Voltál már emiatt orvosnál? Ez nem normális jelenség, számos komolyabb betegség tünete is lehet.
2018. aug. 29. 17:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. aug. 29. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Pl teherbeeséssel.
2018. aug. 29. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen. Én ugyan elhíztam, de évi 1 kilókkal, pedig folyamatosan messze túlzabáltam magam. Az emberek egy része ilyen: nagy kalóriabevitelnél begyorsul az anyagcsere és nem jelentkezik valamirevaló többlet. Nekem azért van egy határ és sosem voltam vékony, de tényleg vannak, akik cérnavékonyak, ha igazán sokat esznek is.

A többség persze azért cérnavékony, mert keveset eszik. Van, aki azt hiszi, hogy rengeteget eszik s ehet bármit, nem hízik, de nem. Nagyon sokan vannak tévedésben azzal kapcsolatban, hogy mennyi a sok, akár általánosan, nemhogy egyedileg.

Az édesség semmit nem számít, én igen sok édességgel fogytam le (igaz, cukormentessel). Kalória kell, sok. Vannak extrém gyors anyagcseréjű emberek is. Illetve sportosak, igazán aktív élethez napi sokezer kcal is kellhet.

Ha olyan vagy, akire nem jön a zsír, szedj fel izmot. S tényleg egyél sokat. Nem tudod, mennyit eszel, milyen aktivitás mellett?

2018. aug. 30. 00:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Az esti evés nem garancia, én tuti tartottam ilyen kis 2000 kcalos zsíros-szénhidrátos vacsorákat, ettől még nem híztam gyorsabban. Amúgyis a kalóriaegyenleg számít, nem az elosztás. Van, aki csak este eszik és igen jól fogy vele, nincs ebben semmi meglepő.
2018. aug. 30. 00:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egyénfüggő. Van olyan, aki már attól is hízik, hogy levegőt vesz, más meg tömhet magába bármit, vékony marad. Először is egy orvosi vizitet javasolnék, hogy kiderítsék, nem áll-e valamilyen betegség/hormonzavar a háttérben. Ha ezek kizártak, akkor egyszerűen ilyen nehezen hízó típus vagy. Javaslat, ahogy előttem írták, egyél sokat este, de igazábóp napközben is rágcsálj kekszeket, csokit, ilyesmi. Emellett az egészséges étrend ugyanolyan fontos, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, húsokat, ha csak édességgel tömöd magad, az nem épp célravezető.
2018. aug. 30. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!