Ez mar koverseg lehet?
Kinyomott hassal a csipokorfogatom 102 cm, es a haskorfogatom 92 cm.
Nem puffadt, mert puha, eloredomborodo, wece hasznalat utan volt a meres. Oldalt 2-3 hashurka. Ulohelyzetben elegge domborodik, es jol esik kinyomni. Elegge nagy. Emellett karom - labam vekony. Letezik hogy az osszes felesleg a hasamra megy? behuzva nagyjabol eltunik.
nyugi már, attól még lehetsz szép :) Nekem pont ülve nagy, és akkor? Ez nem azt jelenti hogy etől már nem lehet szeretni, nem igaz? kiváncsi vagyok, keress már valami képen egy képet ami jobban hasonlít. Azt mondod kezed lábad vékony de a tested és tokád nagy, kiváncsi vagyok. :) De nem rosszbóóóól :) Magadról pedig senkinek nem küldesz ha van egy kis eszed :)
Egyébként én is szeretek enni.. Főleg hogy kb az egyetlen dolog amit még élvezek az életbe.. Milyen magas vagy? Hány kiló vagy? (ha nem tul személyes:D)
Egyebkent 64-65 kg vagyok, es 168 cm. Kepet nem kuldok, mar tettem ki. Amikor kisebb voltam, olyan 11-12 eves, akkor 145 cm-hez voltam 60 kg. Mindig obesitas diagnozisu voltam.
Ha behuzom a hasam, oldalt kibuggyan picit. Jol esik kinyomva tartani, de akkor meg hatalmas. Ulo testhelyzetben nagyobb eves utan 4-5 termetesebb hajhurkat is ossze lehetett fogni.
Orvos is kivizsgalt, egeszsegugyi bajom nincs. Csaladom se kover. Hogy tudnam leadni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!