Dieta alatt milyen köret a jo? Meg milyen leves es főzelék, milyen főtt etel? Es milyen húskészítményeket lehet enni ilyenkor?
Húsokból a magas fehérje tartalmút(csirkemellet, pulykamell főképp, színhús sonka amit a pultban árulnak).
Köretnek a bulgurt, kölest, salátát(bár szerintem ezzel nem mondtam újat), párolt zöldségeket stb.(ajánlom, hogy nézegesd az ételek glikémiás indexét, abbol is az alacsonyan vagy maximum a közepes kategóriában szereplőeket válaszd)
Érdemes mindenből a teljes kiőrlésűt vagy graham kenyeret, tésztából is durum tésztát.
A gyümölcsök glikémiás indexe is ott van a táblázatban, minél magasabb értékű annál több cukor van benne. Pl alma, narancs, mandarin, kiwi elég keveset tartalmaznak. Zöldség pl karfiol, brokkoli, uborka, paradicsom, retek, avokádó stb. ami alacsony. Ja és napi min 2,5 liter víz mindnekepp! :)
Én személy szerint ajánlom a Yasio kalória számlálós alkalmazást. Rengeteg étel kalória értéke meg van adva benne, könnyebb a diéta vele csak időigényesebb!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!